Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el vagy keressem meg? (már lassan fél éve húzom)
Életem legelső igazi szerelmét már vagy fél éve nem láttam..akkor nem lett a dologból semmi,de nekem azóta is ő jár a fejemben.
Ahogy említettem több mint fél éve megszakadt a kapcsolat;semmilyen módon nem kommunikálunk (ennek fő oka,hogy kollégista lett Mo. másik felén) most nyár van,és lassan haza jön.Felkeressem annak tudtában,hogy azóta biztos volt vagy 3 csaja vagy inkább felejtsem el?(ami már fél éve nem megy)
igazából nem jártnk,de elég szoros baráti kapcsolat alakult ki köztünk.Tudom,hogy tetszettem neki,de nem tudom,hogy annyira komolyan gondolta-e mint én.
És,hogy keressem fel?Milyen indokkal keressem fel,fél év nuku beszéd után?
ha baráti kapcsolat volt köztetek, annak ürügyén simán felkeresheted!
ha fent vagytok vmelyik közösségi oldalon, ott sztem a legkönnyebb...v ha nincs fent de most felveszed majdnem biztos h írni fog, kedves régi ismerősnek! :)
v akár msnen....
és ha jól értem most haza megy, amerre te is laksz, kezdeményezz h találkozzatok mint barátok, és ott már látszik h tetszel-e még (tetszik-e még ő?) ill azt is kiderítheted h van-e vkije, stb...
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!