Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Keressem meg, vagy felejtsem el az egészet?
Függ attól is, hogy mennyire messze van tőled. Nem vagy egyedül ezzel, nekem is volt (több) hasonló élményem. :) Amikor fősulira jártam, (ami kb. 200km-re volt a lakhelyemtől), sokszor utaztam. Az utazások során engem is hasonló érzések ragadtak magukkal, de mivel tényleg messze volt tőlem az a lány, (150-200km)így nem lett semmi sem a pillanatnyi fel lángolásokból... Visszatérve hozzád: Ha nincs túl messze az illető, meg lehet próbálni tenni azért, hogy valami kialakuljon köztetek. Lehet akár ebből egy nagy szerelem is, melyet a romantikus körülmények is tovább erősítenek. Talán 20-30 év múlva nevetve fogsz a pároddal visszaemlékezni arra, hogy egy válaszoló kis noszogatása segített meg titeket abban, hogy egymásra találjatok :P :D Sok sikert kívánok :)
23/F
2. volnék. Nagyon szívesen :) Majd írj, hogyan alakultak a dolgok :D
Minden jót kívánok még egyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!