Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nah ilyenkor mit csináljak? Felejtsem, vagy ne?
Sziasztok:-)
Hát sajnos véget ért a "kapcsolatom",múlt szombaton...:S
Szép és jó volt minden,csak elment nélkülem bulizni pénteken..És szombaton azt mondta hogy hagyjuk egymást,mert ő szingli akar lenni:S..És buszon írta sms-be hogy haragszok-e rá,én persze addigra lenyugodtam..Đe mikor beszéltünk aranyos volt nagyon..És rá pár napra azt mondta az egyik barátjának hogyha megyek velük bulizni azért sem jön majd oda hozzám..:O Erre írtam neki egy búcs féle levelet hogy megpróbálom elfelejteni,de nem tudom...!!!!Egész nap rajta kattog az agyam.. Mit csináljak???Ötlet kellene..
oda ne add neki a levelet amit írtál, hagyd békén
ha ő ilyen akkor te miért alázkodnál meg, ha azt akarta, hogy legyen vége akkor legyen már annyi eszed, hogy ne fuss utána, millióegy ilyen pasas van, majd kerül más, addig is foglalkozz magaddal :)
Ezzel még elleszel egy darabig, de tényleg felejtsd el. Főleg mert így bánt veled. Vége.
Kicsicica, annyi répa van még, kár a vesződségért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!