Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kéreti magát vagy felejtsem el?
Bocsi, de te nem felnőtt vagy? Mert akkor másold át a kérdésedet a 'Felnőtt párkapcsolatokba'.
Amúgy meg lehet, hogy csak barátként kezel. Próbálj meg hajtani rá.
FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK.
Hát bakker, 18 évesen 15 egyéjszakás partner ő meg szűz... nem gondolod, hogy esetleg azt hiszi, hogy ő is csak egy dugás lenne neked? Nem tudom, hogy tudhatja-e, hogy nagy puncivadász vagy, de szerintem ez lehet a helyzet.
Na meg 18 évesen ne bagózz már, ez már inkább a vének hobbija, ma már nem menő mint 10-15 éve, hanem kifejezetten égő.
#4: De olyan rossz csók meg kézenfogva sétálás nélkül ez az egész, és próbáltam már többször de egy idő után már ciki.
#5: Egy párról tud (nyílván nem tőlem), de szerintem logikus hogy már majdnem fél éve ő nekem a legfontosabb és is nyúlkáltam.
A cigit meg nem menőségből csinálom, szeretem az érzést egyszerűen.
Köszönöm az eddigi válaszokat, további észrevételeket is szívesen fogadok!
Lehet, hogy ez a lány nehezebben kapható, mint az eddigiek, akiket ismertél.
Ha ennyi időt vagytok együtt, akkor idővel úgyis kialakul a folytatás.
Talán megkérdezhetnéd tőle, hogy ha nem jártok, akkor konkrétan mi is van köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!