Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őrületesen beleszerettem, hogy felejtsem el?
2 és fél éve ismertem meg a srácot, első látásra beleszerettem, persze ez az érzés egyre csak fokozódott, ahogy a belsőjét is megismertem. És vicces, mert attól függetlenül, hogy soha nem foglalkozott velem, én mégis nagyon szerettem/szeretem. Suliváltás miatt már nem látom, de még így is csak ezen agyalok (több, mint fél éve).. Hogy lehet elfelejteni? Majd ha jön egy másik srác? Kérlek mondjatok valamit, mert volt, mikor már úgy éreztem, hogy vége, de mikor megláttam, kész voltam.. Előre is köszönöm a válaszokat!:)
16/L
Én még mindig várom, hogy jöjjön egy másik lány...De őszintén megmondva, félek attól, hogy még akkor is gondolnék rá... 4 és fél év után
Kitartást!:)
Sajnos még mikor "nem nőtt be a fejem lágya", ahogy mondtad, utána futottam. :/ Innentől az egészet elcsesztem. De már annyira idegesített, hogy nem tud semmit az egészről, egy évvel utána sem, hogy elmondtam. Természetesen nem érdekelte igazán.. :D
És tudom, hogy most el kéne felejtenem, főleg, mert elutasított, tehát okom is van rá... De bűntudatom van, hogy elmondtam, és, ha nem mondtam volna, akkor esetleg... áá :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!