Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak én vagyok az egyetlen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

139 kérdése:

Csak én vagyok az egyetlen akinek kimarad az életéből ez a szerelmesdi?

Figyelt kérdés

Elvileg félnek tőlem a fiúk de erre nemtudok mit mondani... nincs mitől.

Bár látom, rajtam kívűl sokaknak nincs senki a láthatáron a gimnáziumban, de azért ez egy kicsit elszomorító :( Miért nem tetszik senki?? Nyilván vannak helyes fiúk de egyik sem fogott meg, így belegondolva bármelyik elhívhatna bárhova, valószínűleg nem-et mondanék mert én nem érzek semelyikőjük iránt se semmit. Olyan unalmas így az egész. (mielőtt bárki nagy okosan leírja, hogy "hűdenagy problémáid vannak" stbstb szeretném megjegyezni, hogy nem ez az életem problémája, egyszerűen csak szerettem volna megosztani valakivel az ilyen irányú érzéseimet hátha van kedve valakinek szintén megosztani erről a gondolatait)

Hát köszi ha válaszolsz :) 17L

2016. febr. 2. 20:53
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Szerintem jól teszed, hogy nem mindenkit engedsz közel magadhoz, de akin látod, hogy "van benne potenciál" (intelligensnek, értelmesnek tűnik), azokat ne utasítsd el egyből! :)
2016. febr. 2. 22:54
 32/34 anonim ***** válasza:
Mondjuk a konditerem nem egy olyan hely, ahova intelligens emberek járnak. Persze, előfordulhatnak ott is, de nem jellemző.
2016. febr. 2. 22:56
 33/34 anonim ***** válasza:
egy kezemen megtudnám számolni hány olyan lánnyal találkoztam életemben, akivel tényleg komolyan el tudtam volna képzelni... de én végül egyiknek sem kellettem, hát ilyen az élet
2016. febr. 2. 23:00
 34/34 A kérdező kommentje:

Tudom egyet értek, nem az értelmes emberekról híresek a konditermek.

Akkor valahogy levezetem a helyzetem: alapjáraton mindig csalódok az emberekben, hogy milyen mérhetetlenül buták ami már egyből kihúzza őket a "potebciál megvan benne" listámról. De! Ha valakiben mégis meglepően pozitívan csalódom, akkor meg jönnek a saját személyes dolgaim, hogy nem engedek magamhoz senkit közel, el távolodom mindenkitől stb. Bonyolult ez na :)

2016. febr. 2. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!