Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek eltűnjek az életéből? Vagy mi lehetne a jó megoldás?
1 éve nincs senkije és néha közben taliztok?Érdekes.
Hát ha azóta sem alakult ki köztetek komoly dolog,akkor én helyedben hagynám a fenébe az egészet,nem keresném,nem hívnám.
Ha akar valamit majd fog keresni,de ahogy elnézem nem akar tőled nagyon komoly kapcsolatot.
Lett rá volna kb 1 éve,hogy mutasson apró jeleket,vagy mit tudom én...hogy akar téged.
Gondolom te adtál azért neki jeleket.
Szerintem vagy nagyon parázik,vagy csak pótléknak kellenél neki.Bár ahogy elolvastam,amiket leírtál nekem az jött le,hogy nem akar ő téged igazán.
Ne harcolj érte.Ha hiányozni fogsz neki,akkor majd keres,de ha esetleg később keres akkor se legyél túl bizakodó.
(A féltékenységedet pláne ne mondd el neki.)
Aha értem,de ennyi idő után elsőnek neki kellett volna lépnie valamit,főleg úgy hogy te anno próbálkoztál nála régebben és mégis elutasított...
Tehát inkább ne írj neki és várj...bár szerintem az is felesleges.
Semmi nincs veszve! Nem írtad ki de tizenévesek lehettek!
Tehát bátortalanok mindketten!
Nálam ez nem így volt, és mertem odamenni, csókolni, stb. ha tetszett valaki, vagy ha nem volt senkim!
Merj! Nem fáj! (ha véletlenül mégsem akarna tőled semmit, az sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!