Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak én vagyok az egyetlen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

139 kérdése:

Csak én vagyok az egyetlen akinek kimarad az életéből ez a szerelmesdi?

Figyelt kérdés

Elvileg félnek tőlem a fiúk de erre nemtudok mit mondani... nincs mitől.

Bár látom, rajtam kívűl sokaknak nincs senki a láthatáron a gimnáziumban, de azért ez egy kicsit elszomorító :( Miért nem tetszik senki?? Nyilván vannak helyes fiúk de egyik sem fogott meg, így belegondolva bármelyik elhívhatna bárhova, valószínűleg nem-et mondanék mert én nem érzek semelyikőjük iránt se semmit. Olyan unalmas így az egész. (mielőtt bárki nagy okosan leírja, hogy "hűdenagy problémáid vannak" stbstb szeretném megjegyezni, hogy nem ez az életem problémája, egyszerűen csak szerettem volna megosztani valakivel az ilyen irányú érzéseimet hátha van kedve valakinek szintén megosztani erről a gondolatait)

Hát köszi ha válaszolsz :) 17L

2016. febr. 2. 20:53
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Nagyon bele akarsz látni az írásomba valamit ami nincs benne. Nem, nem állnak sorba a jelentkezők és azokból az emberekből sem lehet dunát rekeszteni akiket én kedvelek, nemhogy még tetszene is. Hidd el, hogy a saját osztályodon kívűl nagyon nehezen találkozol más jófej emberekkel. Az osztályom jó, de nincs senki aki tetszene sőt még barátságok sincsenek az osztályomban. Mindenki idegen a másiknak. Így van ez az egész suliban. Unalmas, üres. Akiket ismerek más osztályokból legtöbbjükből nem kérek köszönöm szépen. Mesélhetnék még az iskola fos közösségéről de nem fogok. Nekem tökmindegy engedd be azt amit hallani szeretnél és ne halld meg azt amit nem. Kreálj egy olyan képet ami a te lelkednek kielégülést ad.
2016. febr. 2. 22:31
 22/34 A kérdező kommentje:
Nem azért mondanék nemet mert nem érzek még iránta semmit, hanem mert nem látom bennük a potenciált, hogy ez kialakulhatna. De igazándiból úgysem fog változni semmi úgyhogy szerintem túltárgyaltuk a témát.
2016. febr. 2. 22:35
 23/34 anonim ***** válasza:

"Elvileg félnek tőlem a fiúk de erre nemtudok mit mondani... nincs mitől."

"bármelyik elhívhatna bárhova, valószínűleg nem-et mondanék"

Ellentmondás! Miért írod, hogy nincs mitől félniük? A visszautasítástól félnek, és a második idézetben te is leírod, hogy jogosan.

Mielőtt azt írnád, hogy belemagyarázok valamit, azt is Í

írd le, hogy mit, mert én tőled idéztem.

2016. febr. 2. 22:37
 24/34 anonim ***** válasza:

Rendben, de miért nem érzed?

Mondjuk azért, mert nem tartod elég intelligensnek, és nem tudnál vele beszélgetni komoly témákról, vagy csak simán úgy érzed, hogy nem tetszik (ok nélkül)? Nem mindegy.

2016. febr. 2. 22:39
 25/34 A kérdező kommentje:
Pontosan az a bajom, hogy nem tartom őket elég intelligensnek de nem volt szándékomba ezt leírni
2016. febr. 2. 22:44
 26/34 anonim ***** válasza:

Ahogy olvasom a hozzászólásaidat, elég különleges, ritka csajszi lehetsz :) Nem vagy mindennap személyiség, ez tetszik.

Én szivesen megismernélek.

2016. febr. 2. 22:44
 27/34 anonim ***** válasza:
Pedig az egy sokkal értelmesebb indok, mint a "mert én nem érzek semelyikőjük iránt se semmit".
2016. febr. 2. 22:47
 28/34 A kérdező kommentje:
Azon kívűl meg nyilván más dolgok is vannak amik miatt egy falat húzok magam köré... És bocsi ha kicsit bunkó voltam de az zavart, hogy ezért hibáztatsz. Pedig tudatosan dolgozok a lebontásán de nem igazán megy.
2016. febr. 2. 22:48
 29/34 anonim ***** válasza:

lehet hogy sorban nem állnak, de azért biztos volt/van pár csak elhajtottad őket:)

miért korlátozod le magad ennyire a sulidra? gimin kívül is van világ

igazából nem az a célom, hogy veszekedjek veled a gyakorikerdesek.hu-n ismeretlenben, csak annyit akarok mondani hogy képzeld másoknak 1000x rosszabb jutott és a te senkinemelégjónekem helyzeted egy álom hozzá képest

2016. febr. 2. 22:48
 30/34 A kérdező kommentje:

Persze, hogy van világ de az sem túl vonzó :D

Például: edzeni járok egy konditerembe hát inkább nem mondok semmit az ottani emberekről.

Megcsináltam a Kreszt ott sem találkoztam olyan emberekkel akik egy csöppet is érdekeltek volna mert buták voltak mint a se*g

2016. febr. 2. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!