Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok az egyetlen akinek kimarad az életéből ez a szerelmesdi?
Elvileg félnek tőlem a fiúk de erre nemtudok mit mondani... nincs mitől.
Bár látom, rajtam kívűl sokaknak nincs senki a láthatáron a gimnáziumban, de azért ez egy kicsit elszomorító :( Miért nem tetszik senki?? Nyilván vannak helyes fiúk de egyik sem fogott meg, így belegondolva bármelyik elhívhatna bárhova, valószínűleg nem-et mondanék mert én nem érzek semelyikőjük iránt se semmit. Olyan unalmas így az egész. (mielőtt bárki nagy okosan leírja, hogy "hűdenagy problémáid vannak" stbstb szeretném megjegyezni, hogy nem ez az életem problémája, egyszerűen csak szerettem volna megosztani valakivel az ilyen irányú érzéseimet hátha van kedve valakinek szintén megosztani erről a gondolatait)
Hát köszi ha válaszolsz :) 17L
nalam is ez a helyet, pacsi.
17/F
Köszönöm a válaszokat!
Azért nem bánnám, ha valami életszerűt is tanulnék abban a ronda téglaépületben ami még egy kicsit fel is dobná a napjaimat :/
"Nyilván vannak helyes fiúk de egyik sem fogott meg, így belegondolva bármelyik elhívhatna bárhova, valószínűleg nem-et mondanék mert én nem érzek semelyikőjük iránt se semmit."
A szerelem nem olyan, mint az amerikai romantikus filmekben, hogy ránézek valakire, egyből beleszeretsz, és életed végéig együtt lesztek. Ezért úgy gondolom, hogy nem kellene elutasítanod valakit, ha elhív valahova, csak mert nem vagy szerelmes belé. Ez később is kialakulhat, ha jobban megismered.
Persze, csinálhatod azt is, hogy egyből nemet mondasz annak, akibe nem vagy szerelmes, de akkor ne csodálkozz, ha "nem talál rád a szerelem".
Amúgy 16/F vagyok, és nekem se volt még kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!