Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok az egyetlen akinek kimarad az életéből ez a szerelmesdi?
Elvileg félnek tőlem a fiúk de erre nemtudok mit mondani... nincs mitől.
Bár látom, rajtam kívűl sokaknak nincs senki a láthatáron a gimnáziumban, de azért ez egy kicsit elszomorító :( Miért nem tetszik senki?? Nyilván vannak helyes fiúk de egyik sem fogott meg, így belegondolva bármelyik elhívhatna bárhova, valószínűleg nem-et mondanék mert én nem érzek semelyikőjük iránt se semmit. Olyan unalmas így az egész. (mielőtt bárki nagy okosan leírja, hogy "hűdenagy problémáid vannak" stbstb szeretném megjegyezni, hogy nem ez az életem problémája, egyszerűen csak szerettem volna megosztani valakivel az ilyen irányú érzéseimet hátha van kedve valakinek szintén megosztani erről a gondolatait)
Hát köszi ha válaszolsz :) 17L
Nem, nem te vagy az egyetlen.
De tudod az okát, hogy miért félnek tőled a fiúk?
De ha jobban megismered az adott fiút, lehet, hogy elkezdesz érezni valamit.
Értem, hogy mit akarsz mondani, de nem értek egyet veled. Én lehetségesnek tartom, hogy valaki ismer valakit már egy ideje, de csak akkor kezd el valamit érezni iránta, mikor közelebbről megismeri.
Ez szerintem nem probléma.
Nekem bejönnek az ilyen lányok, meg én is kissé hasonló vagyok hozzád, hogy nincs túl közeli kapcsolatom a legtöbb ismerősömmel, osztálytársammal.
Csak azt tanácsolom, hogy ha valaki kezdeményez, akkor szerintem ne utasítsd el egyből, ha nem vagy szerelmes belé!
Meg tudod fogalmazni racionálisan, hogy akit lekoptatsz, az miért nem érdekel, vagy csak úgy nem vagy szerelmes belé és kész?
Ha meg tudod fogalmazni érvekkel, akkor semmi gond. Nekem is van sok lány ismerősöm, akivel nem mennék el randizni, akkor se, ha elhívna, de normális okom is lenne rá.
Most akkor azért panaszkosz mert neked kimarad az életedből a "szerelmesdi" de lényegében azért marad ki, te is leírtad, mert mindenkit egyből elzavarsz anélkül adnál neki egy esélyt, megismernéd vagy bármi. Ez elég nonszensznek tűnik nekem...
Képzeld másnak meg egyáltalán nincs kb. esélye se hogy találjon magának egy párt, neked meg az a gondod hogy a jelentkezők közül senki se elég jó :DD hát szép
Én is nagyon zárkózott vagyok, részben azért, mert a legtöbb emberről megvan a véleményem (fiúk és lányok között is). Amúgy nem utálom, de barátnak se tartom őket, csak ismerősnek.
Viszont ha egy lányt értelmesnek, intellektuálisnak, intelligensnek, jó embernek tartanék, és ő elhívna valahova, biztos nem utasítanám vissza, csak mert még nem érzek iránta semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!