Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavar hogy szeretek politikával foglalkozni? 15f
Volt 1-2 lány akivel eltudtam beszélgetni, de a mélyébe nem tudtam belemenni. A fiú haverjaimmal detto. Szóval a fiúk 0.5%-át érdekli a politika, a lányoknak meg a 0.25%-át.
Volt aki konkrétan az alapján akart ismerkedni, hogy milyenek a nézeteim.
De ha mondjuk tetszik egy csaj és cigány az apja, vagy meleg a bátyja, vagy zsidók, akkor már az első ilyen jellegű megszólalással buktad a dolgot.
Volt egy nagyon szép zsidó lány, normális is volt de ettől én még utálom a zsidókat.
Szóval óvatosan ezzel a témával.
Gondolom nálad az a politika,hogy k**** Orbán illetve k**** Gyurcsány ugye?
15 évesen erre tudok tippelni.
Engem zavarna, mert gyerekkent meg ne politizalj.
18/L
Érdekesnek találnám:)
Szeretnék én is egy kicsit 'beletanulni',meg jó lenne ha mindig tudnám mi a helyzet a világgal.A családom olyan hogy a szüleim velem Nem beszélnek politikáról,a nővéreimet meg nem nagyon érdekli és furán néznek rám hogy folyton a migrációs krízisről vagy Görögországnak a csődbe menéséről kérdezek vagy beszélek.
Szívesen beszélgetnék egy ilyen fiúval:) Jó ha ilyen témában is otthonosan mozog,és nem csak ilyen 'tinis' témákról beszélünk.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!