Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavar hogy szeretek politikával foglalkozni? 15f
Minden lány álma ebben a korosztályban, hogy politikáról tudjon beszélgetni a pasijával. :)
Amúgy ha nem hozod fel a témát akkor nem, de amúgy viszont nem igazán előnyös, hagyjuk meg a politikát későbbre.
Nem, közel se, kiforgatod a szavaimat. De gondolj bele picit. Szerinted ez mennyire kellemes téma egy kapcsolatban?
Érdekelhet, személyes dolgod, de ezzel könnyen idegeire lehet menni bárkinek ha a kelleténél többször felhozod.
En szoktam a baratnommel beszelgetni errol. Mostanaban ez a menekultes dolog is feljon meg a terrorizmus, ha olvasunk egy cikket megbeszeljuk azt meg a kormany egyes donteseit. Nagyon szeretem ezert, mert lehet vele barmirol beszelni es erdekli is.
16/F, baratnom 17/L
Engem nem zavarna.
Az viszont igen, ha mindig ez lenne a téma meg ha nagyon okoskodnál.
Sajnos ezt már tapasztaltam, hogy vannak, akik mindenből politikai ügyet csinálnak, nem lehet velük beszélgetni, mert mindig oda lyukadnak ki, mert csillogtatni akarják a tudásukat, ami sokszor nincs is meg.
Én inkább a vallásról szeretek beszélgetni vagy vitázni. :D
A politikát utálom.
F
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!