Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Titeket mennyire zavar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket mennyire zavar ha egy lánynak gerincferdülése van? 50 fok körüli. Semmiben nem hátrány kivéve, hogy engem zavar. Fiúk titeket? 16/L

Figyelt kérdés
Fiúk! Gerinferdüléses barátnő?
2015. aug. 7. 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Normális emberként gondolkozó pasiként nem zavarna, maximum nagyobb figyelmet kapna egészségügyileg, meg miért is zavarna? Tehet róla? Nem! meg ha tehetne is hány ember van aki elhanyagolja magát mert ebben az országban lassan már egy náthát műtenek és az embernek meg ideje nincs hogy figyeljen magára, na meg módja sincs.

De vissza a témára, nem zavarna. Vannak rá módszerek hogy lehessen ezt kezelni, még támogatnám is benne.

17/f

Amúgy nem értem mostanság mi ez a nagy megfelelési mánia az embereknek, aki szeret azt úgysem az érdekli hogy milyen hibáid vannak hisz úgy szeret..

Mivel gondolom ez a lány te vagy. Mielőbbi jobbulást egyik ismerősöm volt a te helyzetedben, vannak rá gyógytornák ahol tudnak segíteni ezen

2015. aug. 7. 13:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha valaki tènyleg szeret akár barát akár a pasid rohadtul nem fogja erdekelni.

Engem sem zavar, es szerintem semmi hatrany nem szarmazik belole.. Aki meg emiatt itel el az egy hulye.

Egyebkent nekem is ferdulesem van.

17/F

2015. aug. 7. 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Jöhet. Nem zavar
2015. aug. 7. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:
bakkkeeer az nagyon nagy fokú ferdülés.. nekem volt anno régen 30 fok és azt mondta hogy 40 fölött már tuti a műtét.. jártam is sokat gyógytornára.. nemsokat segített.. majd konditerembe, az annál inkább persze tudni kell milyen gyakorlatokat végezhetsz...
2015. aug. 7. 15:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen,tudom nem kicsi.Mikor kiderült akkor 20 fok volt..én sem értem,hogy pár év alatt,hogy tudott így romlani gyógytorna és korzett kezelés alatt. Köszönöm az eddigi válaszokat egy kicsit megnyugodtam :)
2015. aug. 8. 12:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyébként 50 foknál javasolt a műtét.Kaptam 1 évet ha nem romlik (ami egyenlőre úgy néz ki) akkor majd később felnőtt fejjel eldönthetem,hogy szeretném a műtétet vagy sem.
2015. aug. 8. 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Járjál fitness terembe heti 3x, ott sok fiú lesz, csak mind 30 feletti. Senki nem fog beszólni, mindenki elkezdte valahol.

Mindenkinek sportolnia kéne, te is tedd azt, élvezd az életet.

2015. nov. 24. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!