Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha egy lány más zenét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy lány más zenét szeret, mint ti, akkor az hátrány vagy nem zavar?

Figyelt kérdés

Mármint úgy értem, egy rocker srácnál hátrány-e, ha egy lány pop-ot hallgat vagy egy rappernél, ha dubstepet és ezek fordítva, keverve.

És az elôny, ha hasonló zenei stílusú a másik fél?

Gondolom, ez relatív, hiszen mindenki másként gondolkodik, de azért megkérdezem az itteni válaszolókat is, ôk hogyan gondolják.:)

16/L

2014. márc. 1. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Engem ez soha nem szokott izgatni. Persze, jó, ha van azért a zenei ízlésnek közös pontja, de nem zavaró, ha más a stílusa.

Egyedül akkor, ha nála ez túlságosan is meghatározó az éeltében. Mondjuk azért egy olyan rocker csaj, aki semmi másról nem képes beszélni, csak rockkoncertekről, rockmaratonról meg rockzenészekről, az azért elég uncsi.

2014. márc. 1. 15:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak az zavar ha Justin Biebert vagy 1Directiont hallgat. A többi jöhet
2014. márc. 1. 15:19
 3/9 anonim ***** válasza:

hát nem ez a legfontosabb, nem ezen fog múlni.

de mivel az én életemben igencsak meghatározó a zene (még külsőségekben is valamennyire,és nem vagyok már tini..), így előny ha hasonló hozzám, igen.

2014. márc. 1. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Alapból nem zavaró szerint, ha az ebből adódó helyzeteket jól kezelik...

1. Koncertek... mert OK, hogy külön is lehet (és néha kell is) szórakozni, de mi van, ha a lány azt szeretné, kísérd el egy SP koncertre pl.

2. Otthon, amikor együtt vagytok, milyen zenét hallgattok?

Ha ezekre tudtok kompromisszumokat kötni, akkor működhet.

2014. márc. 1. 15:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem aztán mindegy mit hallgat, csak ne ilyen "tinilányok ezrei" féle szar zenéket.
2014. márc. 1. 15:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha valakiben megfog valami, akkor egyáltalán nem érdekel, hogy milyen zenét hallgat. Persze az jó, ha van közös pont zenében is, de olyat azért a legtöbb emberrel lehet találni.

Pedig az én életemben eléggé meghatározó a rockzene, de mégis, eddig egyik lány sem volt az a kifejezett rocker, akibe szerelmes voltam.

2014. márc. 1. 15:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak az zavar ha ilyen nyálas homokosokat hallgat.
2014. márc. 1. 15:39
 8/9 anonim ***** válasza:
En a pop zenet szeretem a baratom meg a retrot. Most jol ossze vesztunk ez miatt mert nem lehet vele normalisan beszelgetni mert folyton kuldozgeti a retros zeneket. Ha barmit irok neki akkor valaszol retros zenevel. Ha en kuldok neki pop zenet akkor mar meg van a velemenye.
2014. márc. 1. 16:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Az mindegy ki milyen stílust hallgat, idővel úgy is változik az ember. (én is megszerettem a klasszikus zenét egyik évről a másikra) Az hogy más stílust kedvel, részemről egyáltalán nem hátrány. Amúgy sem ezen fog múlni a kapcsolat.
2014. márc. 6. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!