Pattanásosok! Küldenétek képet és elmesélnétek, milyen hátrányait érzitek annak, hogy ilyen a bőrötök?
nővérem sokáig irigyelt mert kiskoromban nagyon szép és tiszta volt az arcom.
úgy 11-12 éves koromban tüntek fel a pattanások, homlokom közepén, az orromon , orrom melleti részen 2 oldalt és az államon.
azok a tipikus nagy gyulladt pattik, nagyon nehezen értek be, volt hogy el is fertöződött.
azt úgy képzeld el mintha égési sérülés lett volna az arcomon.
igazából nem is használtam rá semmit, csak tonikot ami még jobban kiszárította az arcomat, evvel elősegítve az újabb pattikat.
16 éves koromra múltak el teljesen a gyulladt pattik, most csak az arcom alsó részén meg a nyakamon jönnek ki néha, a régiekhez képest észre sem veszem őket.
én úgy érzem nagyon rossz hatással volt az önbizalmamra, annak ellenére hogy sosem vetteték a szememre.
az ismerőseim körében nem nagyon voltak pattanásos emberek és kicsit irigykedtem rájuk.
nekem egyedül az idő segített.
17f
viszont most a vállamon jelentek meg piros pöttyök és pattik, bár az nem zavar !
17f voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!