Elmesélnétek milyen volt a császáros szülésetek?
Nagyon fájt utána ? hanyadik héten volt ? programozott császár volt ? mennyi ideig tartott ?
Minden érdekel, az egész szülés történet és gyógyulás !!
Köszönöm!
Nekem normal szulesnek indult 10 nap tulhordassal reggel 8kor inditottak, edte 10kor nagyon fajt mindenem 2 ujjnyira tagultam csak ki. Ejfel elott mar szoltam hogy olyan mintha torne a csontom. Panik kapta el a szulesznot riasztotta az orvosom az aneszteseket stb stb osszesen 14en mentunk a mutobe, parom ennyit szamolt. Nekunk fiunkra iszonyatosan rakeszultek mert az en orvosom inditas elotti nap 4660 ra merte a Fiam. Mondta hogy az uh. Gepek altalaban csalnak es minimum 5 kilo lesz. Hat sok minden osszetette a csaszaromat. A teraranytalansag (fiam ahogy "torte" a csontom minden osszehuzodasnal egy hatalmas odema nott a fejEcskejere ami masnapra el is mult. A testen ketszer a nyakan egyszer csavarodott a koldokzsinor. A szive szorakozott a vajudas vegere stb stb stb... De nem lett 5 kilo :) "csak" 4310 es 58 centi :)
Fajni nem faj. Inkabb olyan egeto erzes. En mutet utan 7 oraval mar zuhanyoztam egyedul (mert nekem azt ugy gondoltam hogy.muszaj)
Elkuldtem kozben:)
6 ora az orzoben aztan kivittek osztalyra, a 7. Oraban zuhany egyedul es elcammogtam a fiamert. Ott mondta a gondozo hogy mielott elviszem zuhany vernyomas meres stb (80/60 volt a vernyomas a mutet utan) mondtam hogy ezen mar tul vagyok es kerdezte hogy ki volt ott? Mondom senki! EGYEDUL ZUHANYZOTT??? De a vagast ugye nem erte viz. Mondom nem odafigyeltam csak zavart hogy az egesz testem piros a jodtol. Adta a Fiam eltoltam a szobaba es onnantol en lattam el. Az agyat beallitottam felig ulore (emelheto volt) igy nem kellett allandoan fekvesbol felulni... Setaltam sokat, kergettek mindig vissza a szobaba hogy ezt azert meg nem kene es pihenni kell!!! Paromnak mondtak hogy mostmar szoljon ram mert nagyon heges lesz a mehem (akkor en meg nem is hallottam hegszakadasrol es hofy kovetkezo terhessegnel ez kialakulhat...)
szia!
nekem a 39+6 hètben csàszàroztak meg, sajnos nem tàgultam elèggè igy azt mondtàk hogy a baba èrdekèben jobb lenne csàszàrozni. maga a csàszàr talàn 20 perc ha volt nem tudom pontosan olyan gyorsan tortènt.semmit nem èreztem az epiduràlis szuràsbol csak egy picit a tu hegyèt. nagyon hamar vissza is tèrt az èlet a làbaimba is :) ja ez 19:16 kor tortènt amikor is megszuletett a kislànyom. màsnap reggel màr fel kellett kelni, ami az elso pillanatra kicsit nehèzkes volt de nèmi gyakorlàs utàn màr ment simàn ès lehetett is sètàlgatni. èn csak a seb huzodàsàt èreztem ami kellemetlen de nem mondanàm hogy fàjt volna annyira hogy ne lehetne kibirni. utànna màr minden nap jobb volt, a negyedik napon màr haza is engedtek. otthon màr elèg jo volt mindig csak a felkelès volt kellemetlen utànna mà nem is èreztem annyia amikor kiszedtèk a kapcsokat utànna meg màr semmi panaszom nem volt rà ès a seb is szèpen begyogyult. nekem egyàlltalàn nem volt rossz èlmènyem benne ès a felèpulèsem is gyorsan ment ès fàjni sem mondanàm igazàn hogy fàjt szerintem teljesen normàlis fàjdalom amit talàn a termèszetes szulès utàn is megtapasztalhato valamilyen formàban. most 29+1 hetes terhes vagyok ès remèlem azèrt sikerul most termèszetes uton szulnom de ha nem a csàsàrtol sem tartok. te hànyadik hètben vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!