Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan próbaljam meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan próbaljam meg?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akit nem rég ismertem meg. Biszexuális.

17 évesek vagyunk mostanában sokat járunk együtt bulizni. Ő kicsit fiusabb én lányosabb vagyok. Tudjuk egymásról hogy szeretjük a lányokat is.

Teljesen zöld fülű vagyok ő viszont csókolózott már lánnyal én nem.

Elég nehezen nyílik meg nekem én beszédesebb vagyok :D

Csak akkor találkozunk ha megyünk bulizni akkor kb 5percig józan amíg kikéri az első felest xd

Utána minél gyorsabban be akar rúgni hogy elengedje magát. Ezt rendszeresen elmondja, hogy így könnyebben elengedi magát.

Ha hozzám akar érni pl, hogy mutasson vmit mindig megkérdezi, hogy nem-e baj ha hozzám ér.

Közben ő kavar 2 fiúval meg egy lánnyal legalábbis ezt mondja :D mert 2 hete még senkije sem volt.

Engem nem zavar én is ismerkedem.

Meg nem biztos hogy komolyat szeretnék csak nagyon ki próbálnám vele aztán lesz ami lesz :D még elég fiatalnak tartom magam egy komoly kapcsolathoz de nem bánnám ha több mint barátság lenne :D pláne hogy azért nem egy szoros legjobb barát viszonyról van szó.

Szóval a végére csak ki nyögömxd hogyan kéne úgy mond rá startolnom vagy hogyan derítsem ki hogy smárolna velem?

Egyszer részegen mondta nekem hogy annyira smárolhatnéka van de én valószínűleg címeres barom vagyok mert annyit mondtam rá, hogy az baj. 😂 De lehet csak úgy mondta... Nem tudom az ilyeneknélnmindig rosszak a megérzéseim. Gyakran fogjuk egymás kezét főleg én nyúlok az övéért de nem engedi el, ha megolelem azonnal ölel. Elég félős mondta is hogy ő addig az ilyenekben nem megy bele amíg nincs meg a vissza jelzés de utána tarol (valamit sztoriztunk piásanxd). Ha kimegyek cigizni azonnal jön utánam ....

Viszont messengeren nem beszélünk sokat vagy is én beszélnék vele de annyira zárkózott jozanon hogy fél szavakkal letudja a dolgot 😥

Kb ennyi amit érdemes tudni a helyzetről:D

Köszi ha segítesz ♥️

dec. 30. 11:11
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
84%
Nyugodtan kérdezd meg egy buliban, hogy smárolna-e veled. Ha nem jól reagál, fogd rá a piára.
dec. 30. 22:26
 12/33 anonim ***** válasza:
0%
Nem derült ki nekem, hogy fiú vagy-e vagy lány, akármi is vagy, ezt a nőt az életvitele miatt, mivel állandóan részeg, nagy ívben kerüld ki, csak bajt hoz a fejedre, téged is le fog rántani magával a sárba.
dec. 31. 12:16
 13/33 anonim ***** válasza:
90%

Legkozelebb, amikor összeölelkeztek, adj puszit az arcara, egyet kettot harmat amennyi jol esik. Kozeledhetsz a szája felé, esetleg a szája szélére menjen egy, aztan meglatod zold-e a jelzés.

Ha kinos lesz, a piara/hormonokra fogod.

dec. 31. 16:54
 14/33 A kérdező kommentje:

Megtörtént.

A kezemet fogta és megszoritotta, néztem mélyen a szemébe elkezdett húzni és végül is ő kapott le...

Ahogy volt alkalmunk lényegében az egész estét hajnalig végig smaroltuk eszméletlen módon húzott magához közel nagyon erősen a derekamnál fogva. Mondta hogy többet is szeretne de azt már nem részegen.

Egy baki van, hogy azóta nem jelentkezett :(

Kijelzi, hogy instan is fent volt 3 órája meg messengeren is. De nem írt.

Igaz, eléggé berúgtunk a végére és reggel 7-re értünk haza. Írok majd fejleményt ha lesz. Hátha másnak hasznos lesz.

jan. 1. 20:39
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
#14 Ne aggódj, valszeg csak fáradt. Örülök, hogy jól alakult.:D
jan. 1. 21:00
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért te is tudsz írni neki.
jan. 1. 22:55
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem ír, mert ő is azt várja, hogy te írj🤷
tegnapelőtt 09:48
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy azt várha, hogy te írj neki előbb.

Én azt javaslom, hogy írj neki elösször te.

8-as

tegnapelőtt 10:35
 19/33 A kérdező kommentje:

Jajj bocsi a félre értésért.

Én írtam neki azonnal ahogy felkeltem.

De már több mint 20 órája nem volt aktív....ilyen létezik?

tegnapelőtt 14:01
 20/33 anonim ***** válasza:
72%

Ha nem ír akkor egy f@szkalap és csak szórakozik veled. Akik úgy ismerkednek, hogy játszmáznak a másikkal, azokat messzire el kell kerülni. Csak fájdalmat okoz neked, gusztustalan az ilyen viselkedés. Még akkor is ha nem komoly kapcsolatot kerestek.

Szerintem vagy direkt szórakozik veled ezzel a nem írással vagy csak simán nem érdekled őt és csak szimplán csókolózni akart valakivel aki kéznél volt.

tegnapelőtt 14:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!