Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek amikor nem beszélünk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek amikor nem beszélünk?

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú aki nekem lassan egy éve tetszik. Utoljára tavasszal beszéltünk, akkor elmondtam érzéseim. Véleményem szerint talán csak egy kicsit is de viszonozta őket. Viszont végül nem lett semmi belőle mert szerinte túl nagy korkülönbség van köztünk (2 év 8 hónap). Először is szeretném a véleményeteket hogy szerintetek ez sok-e. A legnagyobb problémám viszont hogy egyszerűen nem tudom elfelejteni, akárhogy próbáltam nem sikerült. Amint megláttam beleszerettem, szinte szerelem volt első látásra. És nem kifejezetten a külseje miatt, hanem mert 1/1 egyezett az ízlésünk, és még sosem láttam senkit akivel ennyire hasonlítunk. Számomra a tulajdonságai tették széppé. Tudni kell hogy élőben nem ismerjük egymást, így online felületeken egyszerűbb beszélnem vele a kezdetekben. Nem tudom hogy tudnék rá írni úgy hogy ne tűnjek egy piócának, mindig attól félek idegesítő vagyok. Arra is gondoltam már hogy valamilyen formában névtelen üzenetet küldök neki, melyből talán rájön ki írta és utána magától cselekszik. Viszont nem tudom milyen formában küldhetnék neki névtelen üzenetet. A második kérdésem az előbbi lenne. Nem tudom el fog-e ez a kérdés érni bárkit. De minden választ várok:)

#tini #szerelem #névtelen üzenet
dec. 30. 23:24
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Múltidő vagy.
dec. 31. 00:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

- A korkülönbség egyáltalán nem sok

- Ha nem találkoztál vele élőben, akkor nem ismerheted annyira nagyon

- Kérdezd meg, nem akarna-e veled többet, aztán fogadd el, ha nem

dec. 31. 01:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tök felesleges névtelen üzenetekkel köröket futni. Elmondta, hogy neki nem fér bele ez a korkülönbség, ennyi, nincs mit tenni. Hidd el, rég megkeresett volna, ha akarna bármit is.
dec. 31. 09:20
 4/5 anonim ***** válasza:
75%

A kor különbség semmi. Nálunk 19 volt.

De hogy lehetsz szerelmes, ha nem is taliztatok élőben? Próbáld meg elfelejteni, lányként könnyen tatálhatsz a közelben fiút.

dec. 31. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:
75%
* Korkülönbség.
dec. 31. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!