Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hívhatnám fel magamra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívhatnám fel magamra a figyelmét? főleg hívő fiúkat kérdeznék, nektek mi az, ami....

Figyelt kérdés

Sziasztok őrülten szerelmese lettem egy Barnus nevű fiúba a hegedűs zárókoncertjén. hat évvel idősebb...még tizen éves vagyok, szerintem itt még nagyon nem folynak össze a korok..:(...csak misén és cserkész programon találkozunk, nem beszélünk egymással. apukám szervezi a templomi ministráns tábort, és mivel misinstrál pici korától fogva minidig jött...így onnan ismerjük egymást esetleg közelebbről.

Hogyan tudnám felkelteni figyelmét?

Egy hívő fiú milyen lányokat szeret? azt hozzá kell tenni h elég menő..ezt úgy értem, h kb.bármelyik lány elmenne vele...még köszönni se köszönünk mise után egymásnak..:((( vmi ötlet?

#figyelemfelkeltés #nem is beszélünk #vajon mi jön be neki
2024. jún. 4. 21:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%

16 éven alul ide tilos regisztrálni.

Anyukáddal nem tudod megbeszélni?

2024. jún. 4. 22:00
 2/14 anonim válasza:
16%

"Egy hívő fiú milyen lányokat szeret?"

Szűz máriát

2024. jún. 4. 22:04
 3/14 A kérdező kommentje:
köszönöm de ilyen jellegű válaszokra nincs szükségem!
2024. jún. 4. 22:06
 4/14 anonim ***** válasza:
29%

A kérdésed alapján olyan 13 éves lehetsz.

Szépen hagyd el a gyakorit. 16 évtől regisztrálhatsz.

2024. jún. 4. 22:11
 5/14 anonim válasza:
42%
Előzőnek igaza van, kérdésed alapján 13-4 éves lehetsz, de ha 6 évvel idősebb a csávó, akkor ott nincs esélyed, mivel te még kislánynak számítassz hozzá képest.
2024. jún. 4. 23:01
 6/14 anonim válasza:
22%
Ne kézbe áldozz! Hordj a templomban fátylat.
2024. jún. 4. 23:34
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Úgy vedd be az ostyát a szádba szexin és játssz vele a nyelveddel mintha valami egészen más lenne. Aztán a szádból csúsztasd át az ő szájába is, a szájaddal és a nyelveddel. Mindig amikor szóbajön a kisjézus megfoganásának körülménye, mosolyogj pajkosan és süsd lefelé a tekintetedet szexi módon. Amikor mennek kiöltözve a vasárnapi temploma, te ügyelj rá hogy odakint sétálgass véletlen, mindig a legszexibb, mindenedet kidobós szerelésben, és tegyél róla hogy észre is vegyen közben.
2024. jún. 5. 00:11
 8/14 anonim ***** válasza:
44%
a kis barnuskának biztos tetszeni fog ha beöltözöl jézusnak 😇 úgy is van még farsang ilyen korban nem?
2024. jún. 5. 01:33
 9/14 anonim ***** válasza:
41%
utolsó vagyok, amúgy meg komoly válaszként hidd el ez nem olyan komoly mint amilyennek most érzed. én is pont ilyen voltam régen és szerintem mindenki átélte ezt. de nem olyan nehéz és bonyolult mint hiszed, nyugi. beszélj vele, legyetek jóba stb ha meg látod hogy nem érdeklődik hagyd. de egyébként ilyen korban nagyon sok a 6 év, nem hiszem hogy bejönnél neki ha meg igen akkor ott komoly bajok vannak vele..
2024. jún. 5. 01:36
 10/14 anonim ***** válasza:
35%

Valószínűleg sehogy. Te még túl kislány vagy neki, meg valószínűleg neked is csak azért tetszik mert divatmajomkodsz, mindenkinek ő tetszik szóval te is beszállsz ebbe.

Engedd el, keress inkább egy veled egykorút.

2024. jún. 5. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!