Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hívhatnám fel magamra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívhatnám fel magamra a figyelmét? főleg hívő fiúkat kérdeznék, nektek mi az, ami....

Figyelt kérdés

Sziasztok őrülten szerelmese lettem egy Barnus nevű fiúba a hegedűs zárókoncertjén. hat évvel idősebb...még tizen éves vagyok, szerintem itt még nagyon nem folynak össze a korok..:(...csak misén és cserkész programon találkozunk, nem beszélünk egymással. apukám szervezi a templomi ministráns tábort, és mivel misinstrál pici korától fogva minidig jött...így onnan ismerjük egymást esetleg közelebbről.

Hogyan tudnám felkelteni figyelmét?

Egy hívő fiú milyen lányokat szeret? azt hozzá kell tenni h elég menő..ezt úgy értem, h kb.bármelyik lány elmenne vele...még köszönni se köszönünk mise után egymásnak..:((( vmi ötlet?

#figyelemfelkeltés #nem is beszélünk #vajon mi jön be neki
2024. jún. 4. 21:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%
Miután pontos kort nem írtál, valszeg annyira fiatal vagy, hogy nem tart potenciális párjelöltnek.
2024. jún. 5. 08:14
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Mi, hívő emberek, tudjuk, mi a tisztesség egy kapcsolatban.
2024. jún. 5. 12:02
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy, apád már úgyis s*ggbetoszta. 🤭
2024. jún. 5. 18:34
 14/14 anonim ***** válasza:
48%
Menj be vele a gyóntató fülkébe és valld be neki bűneid
2024. jún. 6. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!