Szeretnék beszélgetni isten hívő emberrel , van itt olyan?
Figyelt kérdés
Válságban az életem , amerre szeretnék haladni folyamatos kudarcok és bukások nehezítik az utam. "Álruhás áldás" ezt a mondatot kaptam ma ..valamiért . Talán nem erre kellene haladnom . Talán ez a negatívum hullám jön álruhás áldásként hogy megvédjen engem a mégnagyobb bajtól ?2023. febr. 23. 08:09
1/4 anonim válasza:
Én hiszek Istenben , meggyógyított a mentális betegségből. Isten az aki a hitelesség mintaképe, ha neki adsz valamit garantáltam visszaadja.
Persze a pszichológusom és a gyógyszerek is kellettek.
2023. febr. 23. 09:04
2/4 anonim válasza:
Inkább egy pszichológust keress fel. Többszörösen is szükséged lenne rá.
2023. febr. 23. 09:38
3/4 anonim válasza:
Hát én hívő vagyok,de ezen felnyerítettem xd.😂😂
2023. febr. 23. 11:18
4/4 anonim válasza:
Az úr az ki téged kitámogat a bajból,. Ha fogékony vagy rá, akkor kitágít annyira, hogy minden olyan dolgot be tudj fogadni, amik a továbbhaladásodhoz kellenek.
2023. febr. 23. 11:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!