Van itt olyan férfi, akinek lenne kedve ismerkedni egy intelligens nővel?
Figyelt kérdés
A kor nem igazán számít szerintem, csak az érettség legyen meg 😊
Aki ír, legyen szíves privátban keressen. Tapasztalat sajnos, hogy a “közösben”, egymás között megy az előítélet, mások “uszítása”, lejáratás, és egyéb unaloműző rosszindulatú hozzászólás.
Köszönöm aki megérti.
febr. 16. 18:04
1/20 anonim válasza:
Nekem lenne kedvem de nem intelligens hanem inkább vonzó nővel.
febr. 16. 18:17
2/20 anonim válasza:
Én szívesen, amennyiben én is megfelelek számodra. De ha egy mód van rá, inkább légyszíves írj előbb Te privátba.
febr. 16. 18:17
3/20 anonim válasza:
Igen, lenne kedven ismerkedni intelligens nővel, de nem 15 másik férfivel együtt.
Sosem fogom megérteni azokat a faszikat, akik egy ilyenre azonnal ugranak.
febr. 16. 18:26
4/20 anonim válasza:
Nekem is irj Te privátba!
febr. 16. 19:05
5/20 anonim válasza:
Ez a magát intelligensnek tartó hölgy egyben mások által is szépnek tartott ?
febr. 16. 19:37
6/20 anonim válasza:
Hogyhogy nem számít a kor? Akkor teljesen mindegy, hogy neked pl. 40 évesen egy 20 éves vagy egy 60 éves ír?
febr. 16. 19:58
7/20 anonim válasza:
A talpam nem törölném olyanba, aki saját magát fényezi, nemhogy ismerkedjek.
Itt ezen az oldalon csak selejtes emberek akarnak ismerkedni, ez tény.
febr. 16. 20:11
8/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó , akkor minek jársz fel, vagy legalábbis miért írod le? Lehet véleményed, de miért nem tartod meg ? ( ha már beismerni nem tudnád mennyire előítéletes vagy).
febr. 16. 20:35
9/20 anonim válasza:
Amúgy is kamu a kérdező...
febr. 16. 20:43
10/20 anonim válasza:
Néhány dolgot azért leírhatnál magadról, ezzel másokat és magadat is megkímélhetnéd a felesleges körök lefutásától. De ezt egy valóban intelligens embernek szerintem nem kellene elmagyaráznom.
febr. 16. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!