Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt olyan férfi, akinek...

Van itt olyan férfi, akinek lenne kedve ismerkedni egy intelligens nővel?

Figyelt kérdés

A kor nem igazán számít szerintem, csak az érettség legyen meg 😊

Aki ír, legyen szíves privátban keressen. Tapasztalat sajnos, hogy a “közösben”, egymás között megy az előítélet, mások “uszítása”, lejáratás, és egyéb unaloműző rosszindulatú hozzászólás.

Köszönöm aki megérti.

febr. 16. 18:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Lehet kérdezni is ám privátban, sztem baj még nem lett belőle.

Ezt intelligens embernek sztem nem kellene elmagyaráznom. (Ugyanennyi erővel…)

febr. 16. 20:52
 12/21 anonim válasza:
#11: De ha nyíltan kiírod, hogy pl. hány éves vagy, milyen korosztályban keresgélsz, milyen dolgok érdekelnek, merrefelé élsz stb., akkor egyrészt jó eséllyel nem írnak neked olyanok, akik nem felelnek meg, másrészt neked sem kell olyan emberek üzeneteivel vesződnöd, akik nem felelnek meg neked. Azt pedig csak óvatosan teszem hozzá, hogy TE írtál ki ismerkedős kérdést, tehát NEKED illene először bemutatkoznod, nem pedig azt várnod, hogy rohamozzanak meg a férfiak a nagy semmire. Mert így kb. annyit tudnak rólad, hogy nő vagy, és te ennyi alapján várod el, hogy írogassanak neked. A dolog a jelenlegi formájában szerintem undorító játszmázás és fölényeskedés a részedről, abszolút nem értem, hogy miért vagytok képtelenek legalább néhány alapadatot kiírni magatokról, és miért várjátok el azt, hogy majd a pasik tolonganak értetek a nagy semmire.
febr. 16. 21:05
 13/21 anonim válasza:
febr. 16. 21:06
 14/21 anonim válasza:
ha olyan okos vagy, akkor adhatsz pár befektetési tippet
febr. 16. 21:18
 15/21 anonim válasza:

Egy ilyen hirdetés kapcsán általában az szokott történni, hogy nem történik semmi. Ebből tudom, hogy valamikor már történt valami. Talán a személyazonosságom is megvan neki, ami elég kínos. Főleg amikor már a sokadik üzenetet küldöm neki az évek alatt. Nem derül ki, hogy neki küldöm, különben nem küldeném el (nyilván).

Na, ettől fél az, aki kéri, hogy most az egyszer ők tudják meg te ki vagy, hogy rád tudjanak keresni az üzenetek között...

febr. 16. 21:21
 16/21 anonim válasza:

Csak intelligens nővel van kedvem ismerkedni.

4x-es vagyok egyébként.

febr. 16. 21:33
 17/21 anonim válasza:
Ez bóknak szánta a 7 hogy a talpát nem törölné. Most képzeld el milyen lehet azoknak akikbe törölné a gombás talpát, fúj.
febr. 16. 21:55
 18/21 anonim válasza:
Jelen, írj! ;-)
febr. 17. 13:33
 19/21 anonim válasza:
És a kérdező természetesen nem ír. :)))
febr. 17. 13:40
 20/21 anonim válasza:

Nem mert nincs kedve új regisztrációt csinálni!

🤣

febr. 17. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!