Hol lehet Magyarországon DINK hívő csajokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
febr. 9. 16:14
1/10 anonim válasza:
Egy jéghideg mit?
febr. 9. 16:18
2/10 anonim válasza:
Azmi
febr. 9. 16:22
3/10 anonim válasza:
dick hívők vannak itt is.
febr. 9. 16:31
5/10 anonim válasza:
#4 nem hiszem, hogy marieclaire olvasókra vágynak.
febr. 9. 17:19
6/10 A kérdező kommentje:
5: én csak segítettem azoknak a hozzászólóknak, akik tudatlanok a témában, ez volt az első magyar cikk.
febr. 9. 17:59
7/10 anonim válasza:
Rákerestem magamnak én is mert eszem ágában sincs ilyen cikkek nézettségét növelni, a wikipedia bőven elég volt. Én se tudtam mi ez, pedig így élek, mindketten dolgozunk párommal és nem szeretnénk gyereket vállalni, de fogalmam sem volt, hogy ennek van ilyen megnevezése. Én viszont nem igazán nevezném ezt úgy hogy "hívő" ez nem egy hit nem egy vallás, ez egy életszemlélet, egy felfogás, egy döntés, nem feltétlen kell hinni abban, hogy ez így jó, itt a megfogalmazás volt furcsa először azt hittem olyan ez mint a jehova tanúi.
febr. 9. 18:07
8/10 A kérdező kommentje:
7: Ááá, értelek. Hirtelen nem tudtam jobban megfogalmazni.
Mondjuk még mindig nem jutottam közelebb ahhoz, hogy hol lehetne ilyen csajokkal, nőkkel ismerkedni. :S
febr. 9. 18:22
9/10 anonim válasza:
Bárhol ahol másféle nőkkel, csak mikor kezd komolyabbra fordulni tisztázd le hogy te nem akarsz gyereket. Nincs ezeknek gyűjtőhelye.
febr. 9. 18:40
10/10 10 deka farhát válasza:
Bármelyik párkereső platformon.
febr. 16. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!