Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeretnek mar egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretnek mar egy normalis baratnöt, hol tudnek talalni?

Figyelt kérdés

Nem jarok el nagyon sehova szorakozni, bulizni.

Egyszerüen nem tudom hol lehetne akar csak baratkozni 15-23 eves lanyokkal.

Budapesti vagyok egyebkent, es megse sikerül.

tegnapelőtt 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Sosem értem ezeket a kérdéseket... A "normális lány" nem egy állatfaj, aminek van behatárolható előfordulási területe. Mindenhol van ilyen is, olyan is.
tegnapelőtt 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

A százholdas pagonyban

Ott az összes lány "normális vagyok" feliratú táblával mászkál a nyakában.

tegnap 00:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Szinte mindenhol van normális lány is ahogy az ellenkezője is van és szinte mindenkinek más a normális lány. Emiatt nehéz megnevezni 1-1 helyet
tegnap 09:04
 4/5 anonim ***** válasza:
90%

A kérdésből világosan látszik, hogy önbizalomhiányos vagy. Az, hogy nem jársz el bulizni, még nem jelenti azt, hogy máshol ne tudnál csajozni.

Szerezz önbizalmat, akkor majd lesz lehetőséged csajt találni.

tegnap 09:16
 5/5 anonim válasza:

Hány éves vagy? Mert a 15-23ban benne vannak kiskorúak és nagykorúak is szóval,mindenkit általában ott találsz meg ahol a kortársai vannal.

Járj el sokszor olyan helyekre amiket szeretsz biztos találsz ott egy hasonló érdeklődésű lányt,és miután megismerted el tudod dönteni hogy "normális"-e.

ma 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!