Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelke mélyén mindenki szeretne egy normális lányt barátnőjének?
Van egy srác 3 éve tetszik
Eddig csak ő tetszett nekem
Megfogott az első pillanatól kezdve,nem volt még barátom de ő nem vesz észre már
Mit tegyek?
Bulizgat r_ibizget
És mindig azt gondolom ilyenkor,hogy én ,aki csak róla álmodozom ,nem kellek neki?
Emögött van egy gáz háttér sztori,akit érdekel leírom privátba:)
És errő amit leírtam érdekel a véleményetek:)
Ja és személyesen nem ismerjük egymást,élőben még nem beszéltünk
17/L
Ha élőben nem beszéltél vele, mi az istent akarsz kislány? 😂😂😂
Ne legyél már ilyen hülye...
Látod ? 18. Életèv.
Mindenki azt hiszi, túl lépi akár egy perccel is,és hopp. Máris van esze....
Hát qvára nem így van. Te egy nagyon jó példa leszel erre meglásd....
Csak írj rá facebookon, ennyi az egész... Gondolom a nevét csak tudod, veszíteni nem veszíthetsz. Vagy sikerül megvalósítanod az álmod, vagy rájössz arra, hogy 3 év után ideje túllépni.
Tudom, hogy ehhez is sok bátorság kell ennyi ideig tartó álmodozás után, de ennyit érdemes megtenned.
Sok embernek nincs mersze élőben odamenni egy másikhoz, szerintem meg fogja érteni, ha 'csak' ráírsz.
Ha nem is tudja, hogy létezel, akkor miért kellenél neki? :D
Hát miket írtok:D
Strèber?:DDDDDDDDDD
Nem vagyok stréber😂😂😂😂Isten ments :D Menő a srác de nekem nem azért kell,mert “hű de menő” chhh😃
Tudja hogy létezem 😃
Mondhatni”ismerős idegenek” vagyunk😃
Mindenki egy ideális lányt akar számára, akit normálisnak tartana.
De manapság nehéz normálist találni, ezért sok fiú inkább csak ribikkel szórakozgat és ürítget a lányokba, az jobb móka mint valaki mellett letelepedni és vállalni a negatív dolgait a kapcsolatnak.
(Pl. venni kell a lánynak dolgokat, hallgatni a hisztijét, várni arra hogy lefeküdjön a sráccal, stb.)
Te is legyél kicsit ribis, és beállhatsz a sorba, majd beléd is ürít párszor.
Allandoan kitiltott a srac, nemtudom hogy lehetsz ennyire vak? Csak hulyenek nez, ha meglatod, h nez rad...
Felejtsd mar el, biztos nem erdekli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!