Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek normális, ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, ha a baratnőm ilyet szeretne?

Figyelt kérdés
Távkapcsolatban vagyunk. Vasárnap este random megkérdezte, hogy találkozhat-e egy fiúval, akivel pár éve beszélt előtte Facebookon, most pedig pont ott van, ahol ő lakik, és ráírt, hogy találkozna.
2016. jún. 4. 09:34
 1/5 A kérdező kommentje:
Mármint a fiú írt rá, a barátnőm meg találkozott volna vele.
2016. jún. 4. 09:35
 2/5 anonim ***** válasza:

nem normális. de felesleges megtiltanod neki. én úgy vagyok vele,hogy nem érdemes rövidpórázon tartani a másikat.

de az biztos,hogy nekem se esne jól a helyedben,hogy más sráccal akar találkozni.

ti milyen gyakran tudtok találkozni? mióta vagytok együtt?

ha nem régóta meg ritán találkoztok,akkor nem jósolok nagy jövőt. de ha legalább hetente találkoztok,az nem annyira gázos. amúgy a srác akivel találkozik,tudja,hogy van barátja?

2016. jún. 4. 09:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj... Ha barátnőd megkérdezte hogy találkozhat e nyilván nem akart megcsalni. És igen normális mert én is kérdeztem már ilyet a barátomtól. Persze mi nem távkapcsolatban élünk de akkor sem tilthatja meg senki igazándiból hogy kikkel barátkozhat az ember... Nekem pl a legjobb barátaim (kb első 5) mind fiú. De csak barátok.

Tehát találkozni találkozhat a vele... De te döntésed hogy mit engedsz meg neki mit nem...😐

2016. jún. 4. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha a barátnőd megkérdezte, akkor nyilván nem akarja titokban tartani és találkozni szeretne vele. Lehet csak baráti alapon menne és van annyira korrekt hogy ő szóvá tette a dolgot holott teljesen titokban simán megcsinálhatná. Gondolom megbízik benned, és gondolom te is megbízol benne, egy kapcsolatban ez egy alapvető dolog a bizalom. Én személy szerint simán megengedném mert megbízok benne, és szerintem neked is ezt kellene.

Megértem hogy rosszul esik neked ez, de nem kell aggódnod, szeret téged, és ha nem engednéd meg lebeszélnéd róla azzal csak ártasz magatoknak mert titokban simán megcsinálhatná a találkozót és így a kapcsolatotok romolhat aminek következménye az lehet hogy akár össze is szűrheti a levet a sráccal. Ha megbízol benne, és engeded nem lesz baj.

Én is voltam a barátnőmmel távkapcsolatba majdnem 1 évig mert ő kollégiumba lakott itt, itt ismerkedtünk meg csak befejezte a sulit és haza ment mert anyukája beteg volt és mellette akart lenni. Amikor a barátnőm visszajött hozzánk a városba 150 km volt a táv akkor minden olyan volt mint eddig. Én engedtem hogy találkozzon az ottani réi barátaival, volt neki fiú barátja is általánosba, ő is mondta nekem hogy szeretne vele találkozni mert nagyon jóba voltak, nem igazán örültem, de engedtem neki pont azért amit korábban írtam neked. Nem volt köztük semmi és ennyi. A barátnőm visszajött ide, elment dolgozni, mellette esti képzésre járt, átmenetileg a kollégiumba lakott azon a részen ahol felnőtt dolgozók bérelhettek szobát mert az összeköltözést még mi picit korainak láttuk, igaz 3 hónap után hozzánk költözött mert mi is akartuk, szüleim is örültek volna neki mert nagy a házunk, testvéreim kirepültek, szüleimnek ketten elég macerás lett volna mert két külön lakrész van szinte így kis lakást csináltunk magunknak és vígan eléldegélünk. A barátnőm 2 havonta hazamegy több napra az ottani barátaival találkozni meg minden, meg időnként mi is leutazunk a szüleihez, de a barátnőm ottani baráti körébe én nem igen érzem jól magam így én azt ki is szoktam hagyni, meg én folyamatosba is dolgozok, meg nekem alapból macerás több napot szabaddá tennem.

2016. jún. 4. 10:15
 5/5 anonim ***** válasza:
"random megkérdezte" No, hogyan is történt? Egy beszélgetésben hogyan lehet random vagy nem random kérdezni? A csaj találkozzon csak az ismerösével az ilyen feleslegesen modoroskodot ott kell hagyni.
2016. jún. 4. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!