Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KillerHUN kérdése:
Szerintetek normális a barátnőm?
Figyelt kérdés
Nah van ez a like-olos dolog a facebook-on hogy "Like és megy" És ilyen dolgok vannak benne hogy Mit csinálnék ha megcsókolnál meg hasonlók..... És igen a barátnöm és már 1 hónapja járunk és nem ez az elsö eset hogy ilyeneket csinál facebookon föleg amikor más fiuknak a képeit belájkolja stb.... És engem ez zavar..2015. dec. 26. 08:21
1/7 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg vele hogy téged ez zavar.
2/7 anonim válasza:
Én is csak azt tudom tanácsolni,hogy beszéljétek meg.
3/7 A kérdező kommentje:
De titeket is zavarna igy ez az egész?
2015. dec. 26. 09:35
4/7 anonim válasza:
Igen, zavarna. Pontosabban az zavar, hogy ha valaki engem szeret, akkor miért arra kíváncsi, hogy más pl. csókolózna-e vele?
Nálunk is volt ilyen probléma, ő nem is gondolta, hogy ez nekem rosszul esik, mivel pusztán csak érdekelte, hogy mások mit gondoltak róla. De megbeszéltük, és megértette, hogy ez tényleg lehet bántó.
Az, hogy más képeit lájkolja, meg egyszerűen nem zavar. Egy lájk igazából nem jelent többet annál, hogy "jók a képeid, haver".
5/7 anonim válasza:
Engem a lájkolások zavartak nagyon mikor a barátom likeolt lányoknak.Sokat sirtam miatta de végül megbeszéltük és azóta se likeol lányoknak.
6/7 anonim válasza:
Ha van barátod/barátnőd nem írsz ki ilyen dolgokat. Ez a véleményem.Ezt a barátnődnek is elmondhatnád,mert szerinted mit gondolnak róla az emberek akik meglátják ezeket a kiírásait? Hogy a kapcsolatotok nem valódi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!