Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az első csók?
ne parázz, olyan mint egy sima puszi szájra csak hoszabb
többet érzel belőle, aztán majd csináljátok ahogy nektek jo (kitanuljátok és kikisérletezitek)
senki se profi elsőre nem az a fontos h hogyan csináljatok hanem h együtt és ha már csináltátok pár percig majd belejöttök
pont ugyan ez igaz az elsö oralra elsönszexre elsö bármire ami még vár rátok
Ha benned ilyenek vannak, "nagyon félek tőle", akkor engedd el ezt a témát, meg az egész pasizást! Nem neked való.
Azért meg ne akarj ilyeneket csinálni, mert a barátnőid csinálják. Ők érettek hozzá, te viszont - jelenleg - nem. Szóval ne gondolkodj erről.
Látod, mégis megkaptam az életet! :P
Egyébként meg több lányt tanítottam meg csókolózni, és köszönhetik nekem többen életük első csókját, ezért azt hiszem lehet szavam a témában:
Azt gondolom, ha valaki így tekint egy ilyen eseményre, hogy "nagyon fél" az gyerek még, és nem való neki a csók, párkapcsolat stb. Az ne csináljon ilyeneket. Térjen vissza rá később, amikor már nem félelem, hanem kíváncsiság van benne.
Javítás: #5-nek ment a #6-os válaszom.
(én vagyok a #4-es)
Nem a csóktól félsz, hanem attól hogy kínos lesz, zavarban leszel, vagy hogy rosszul csinálod.
Teljesen természetes az izgulás ilyenkor, pl ha az osztály előtt szerepel az ember, akkor is izgul hogy nehogy elrontsa a dolgokat
Az első csók, senkinek sem profi, kicsit mindenki bénázik.
A szájra puszit nem kell túlagyalnai, az tényleg csak egy hosszabb puszi a szájra.
A nyelves, az kicsit "nehezebb". Ott különösen figyelni kell a partneredre. Nem sietni, nem túl lassúnak lenni, pont megfelelő méretűre kinyitni a szájat stb, de hamar belejöttök majd, csak gyakorolni kell. Figyelni hogy neked mikor jó és a párodnak mikor jó.
"Az első csók, senkinek sem profi, kicsit mindenki bénázik."
Ez nem feltétlenül van így. Az egyik lányról nem is tudtam, hogy sosem csinálta még, olyan jó volt. Mikor szakítottunk, utána vallotta be, hogy az volt neki az első csók, én voltam az első pasija.
A többség viszont tényleg bénázott az első csóknál, eleinte. Aztán szépen fejlődtek.
#6 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!