Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen az első csók?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az első csók?

Figyelt kérdés
Nagyon félek tőle, mert még soha nem csókolóztam és attól félek, hogy a barátom elég hamar kezdeményezni fogja.
tegnapelőtt 09:57
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Ha félsz tőle, az azt jelenti, hogy valami nem oké. Nem tetszik annyira a srác? Nem akarsz még kapcsolatot? Valami oka biztos van, ha az egyik legkellemesebb érzéstől tartasz.
tegnapelőtt 10:03
 2/9 anonim ***** válasza:
16%
Pont olyan, mint amikor az oroszlán megpróbál lenyelni.
tegnapelőtt 11:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

ne parázz, olyan mint egy sima puszi szájra csak hoszabb

többet érzel belőle, aztán majd csináljátok ahogy nektek jo (kitanuljátok és kikisérletezitek)

senki se profi elsőre nem az a fontos h hogyan csináljatok hanem h együtt és ha már csináltátok pár percig majd belejöttök

pont ugyan ez igaz az elsö oralra elsönszexre elsö bármire ami még vár rátok

tegnapelőtt 11:24
 4/9 anonim ***** válasza:
8%

Ha benned ilyenek vannak, "nagyon félek tőle", akkor engedd el ezt a témát, meg az egész pasizást! Nem neked való.

Azért meg ne akarj ilyeneket csinálni, mert a barátnőid csinálják. Ők érettek hozzá, te viszont - jelenleg - nem. Szóval ne gondolkodj erről.

tegnapelőtt 17:42
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
4: Te aztán egy lehúzó ember vagy! Nem neked való az Élet.
tegnapelőtt 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
25%

Látod, mégis megkaptam az életet! :P

Egyébként meg több lányt tanítottam meg csókolózni, és köszönhetik nekem többen életük első csókját, ezért azt hiszem lehet szavam a témában:

Azt gondolom, ha valaki így tekint egy ilyen eseményre, hogy "nagyon fél" az gyerek még, és nem való neki a csók, párkapcsolat stb. Az ne csináljon ilyeneket. Térjen vissza rá később, amikor már nem félelem, hanem kíváncsiság van benne.

tegnapelőtt 20:29
 7/9 anonim ***** válasza:
68%

Javítás: #5-nek ment a #6-os válaszom.

(én vagyok a #4-es)

tegnapelőtt 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:
62%

Nem a csóktól félsz, hanem attól hogy kínos lesz, zavarban leszel, vagy hogy rosszul csinálod.

Teljesen természetes az izgulás ilyenkor, pl ha az osztály előtt szerepel az ember, akkor is izgul hogy nehogy elrontsa a dolgokat

Az első csók, senkinek sem profi, kicsit mindenki bénázik.

A szájra puszit nem kell túlagyalnai, az tényleg csak egy hosszabb puszi a szájra.

A nyelves, az kicsit "nehezebb". Ott különösen figyelni kell a partneredre. Nem sietni, nem túl lassúnak lenni, pont megfelelő méretűre kinyitni a szájat stb, de hamar belejöttök majd, csak gyakorolni kell. Figyelni hogy neked mikor jó és a párodnak mikor jó.

tegnapelőtt 23:55
 9/9 anonim ***** válasza:

"Az első csók, senkinek sem profi, kicsit mindenki bénázik."

Ez nem feltétlenül van így. Az egyik lányról nem is tudtam, hogy sosem csinálta még, olyan jó volt. Mikor szakítottunk, utána vallotta be, hogy az volt neki az első csók, én voltam az első pasija.

A többség viszont tényleg bénázott az első csóknál, eleinte. Aztán szépen fejlődtek.

#6 voltam.

tegnap 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!