Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randim lessz hétvégén a lánnyal Vigyek neki valami ajándékot?? Mennyi pénzt vigyek? Hova menjek vele? Milyen ruhát vegyek fel szerintetek ? Tudom gáz a kérdés de nem tudom mástól megkérdezni szóval marad ez XD 17/F
Az lánytól függ hogy elvárja e az ajándékot, én pl kínosnak tartom ha már első randin a kezembe nyom valamit, de valaki megsértődik ha nem így teszel.. szóval ezzel nem tudok segíteni.
Annyi pénzt vigyél amiből meg tudod hívni valamire, pl ha kajáltok akkor pár ezret mert mindkettőtökét te fizeted.
A ruha.. hát amilyen stílusod van. Legyél önmagad: ha mindig csak póló és farmer van rajtad akkor most is azt vegyél fel, nem kell túlcifrázni, ha mindig ingben meg elegánsban vagy akkor legyél most is abban.
Hajrá
Ha már kitaláltad, hogy hova mentek, akkor nagyjából tudod, hogy mennyi pénz kell oda. Na, annál többet vigyél, hátha valami lesz, amire nem számítasz.
És olyan ruhát vegyél fel, amit fel akarsz venni. Nyilván, ha egy elegáns étterembe mentek, akkor ne póló meg farmer, de nem gondolom, hogy erről lenne szó első randin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!