Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jo otlet megkerdezni a fiut arrol hogyan erez?
Egy fiuval mar 5x talalkoztam (par eve ismerem, egy suliba is jartunk de ezek randifelesegek voltak,mindig meghiv italra, moziba stb)
Az van h ez az 5 tali 2 honapon belul volt, orulok h talaltam egy fiut aki nem nyomul, de egyre inkabb az jon le nekem h bejovok neki. De akkor miert nem lep semmit? Nem ugy viselkedeik velem mint egy haverral, multkor mar eljutottunk odaig h megdicserte a ruhamat (a maga modjan) meg mindig mondogatja h aranyos vagyok stb szoval egyertelmunek tunik, de meg sose varatott meg ennyire senki... Ez mar kezd nekem is elhuzodni, egyszeruen nem haladunk 1-rol a 2-re es ez elbizonytalanit. En sem tudom nagyon h mit akarok jelenleg, de nagyon szeretek vele lenni es rossz a bizonytalansag. Rossz otlet lenne ha megkerdeznem konkretan h mit erez vagy h mik a tervei velem?
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!