Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gáz megkérdezni a randipartnert arról, hogy mivel foglalkoznak a szülei?
Igen, furának találnám ha valaki ilyet kérdezne és nem nagyon érteném, hogy miért kíváncsi erre.
Nekem nem sok ismerkedős elsőrandim volt (akikkel összejöttem, mind ismertem már máshonnan), de sose kérdeznék ilyet. Ilyenekre a tanárok kíváncsiak alsó tagozatban.
Ez olyan alap dolog, hogy szinte az első randin amíg beszélgetünk 3-4 órán keresztül, biztos elhangzik külön kérdés nélkül is.
A család nyilván szóba kerül hamar, ha két ember ismerkedik egymással.
23/f
Tök gáz, mert arra utal, hogy ez mit örökölhet majd az ősöktől:DDD
Egy elsőnél inkább egymás személyiségét térképezik fel azok, akik komolyan a másikra-emberre kíváncsiak.Más esetben csak "bukszaleső" az illető, ha nem is vallja be magának.
4
Szóval első randin a család nem kerül szóba? Van e tesó? Mit dolgoznak a szülők? Él e még nagyszülő? Stb. Nekem ezek olyan alap dolgok és nincs mögöttük hátsó szándék
# 5
Nem kerül szóba-esetleg ritkán max csak létükig vagy nem létükig, mert nem családfakutatást végzünk:D
Ahogyan leírtad, olyan vallatás-adatgyűjtő szerű, mint amikor a piócák eléd ugranak az utcán a kérdőíveikkel...ez iszonyat:D
A másik meg, hogy az embert ismeretlenül, de pár szavas múltja alapján fogod megítélni először, ami régen volt és csak halvány körvonala akár, mivel sokan és sok dologban változnak, de te már véleményt is alkottál róla illetve, hogy lesz e második tali vagy éppen az esküvőt látod holnap magad előtt.
Sokkal hitelesebb, ha megismered személyét és majd a múltját.Ha összeférhetetlen-ellentmondásos a kettő, akkor átvertek-megjátszotta magát;)
Továbbá a munka se kerül éppen szóba konkrétan, mert az is egy "víziót"alkot-elterel a lényegről és valóságtól.
Így marad az ember s személyisége szem előtt meg persze külseje:)
S az érdekesség, hogy így is lehet 5-6 órát elbeszélgetni s nem csak egyszer:)
# 7
"Nem gáz, szinte minden első randin szóba jött. Egy teljesen alap kérdés"
Hány randid lehetett már éppen ezért:DDD Részvétem.
8
Egy normális randi 3-4 óra hosszúságú, ahol a felek kettesben, sétálva vagy valahol leülve beszégetnek egymással.
Ha ennyi időt töltesz nem csak egy randipartnerrel, hanem bárkivel beszélgetve, akkor simán felmerül a család.
Akár te hozod fel a sajátod. Főleg ha kötődsz hozzájuk és jóban vagy velük.
Munka, család, hobbik, jövő. Ezek olyan alapvető emberi dolgok, amikre nem csak randin, de bárkivel bárhol könnyen ráterelődik a szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!