Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis honnan válogatnak randipartnert az itteni férfiak, hogy csak panaszkodnak mindenkire?
Hogy nem lehet vele beszélgetni semmiről, hogy buta, hogy unalmas, hogy nincs humorérzéke, stb. Állítólag MINDEN lánynál ilyen problémákkal találkoznak, pedig sok lánnyal randiztak már. Mégis honnan szedik ezeket a lányokat? Az én környezetemben elvétve hívják a lányokat randizni (huszonéves, egyetemista lányokról van szó, ráadásul nem "büfészak", ha valaki ezen szeretne fennakadni), illetve én magam is legalább két éve nem voltam randizni, pedig se büdös, de torz nem vagyok, sőt, még vak vagy hülye sem, hogy ne vegyem észre, ha valaki el szeretne hívni.
Komolyan, srácok, milyen lányokat hívtok ti randizni? Hol ismerkedtek velük? Mi alapján válogattok?
Mindenhol ismerkednek, bárkit elhívnak, mindegy, csak csajuk legyen végre.
Aztán csodálkoznak, ha kiderül, hogy nem kölcsönös az érdeklődés, pl. a csajnak nem élet-halál kérdés, hogy még aznap este du.ghasson.
Azért nézd azt is, hogy kik sírnak. ;)
" illetve én magam is legalább másfél éve nem voltam randizni, pedig se büdös, de torz nem vagyok, sőt, még vak vagy hülye sem, hogy ne vegyem észre, ha valaki el szeretné hogy hívjam." Ezt írhattam volna én is... Csak fordított nemekkel és emiatt picit módosítva (már átírtam).
Én is ugyanígy nézem ezen kérdések női megfelelőit ahol arra megy a panasz, hogy a férfi milyen sötét volt, rögtön szexről kezdett pofázni, szemétkedett, nem volt semmi humora, csak önmagát dicsőítette stb. Én meg egyik sem vagyok mégis úgy vagyok, mint te. És az ismerőseim se nagyon sikeresek, sokukat észre se veszik a többiek meg valahogy mindig lecsúsznak mindenről.
Szóval átérzem ezt és egy virtuális vállveregetést adok most itt, mert tudom mi ez amiről beszélsz. Bosszantó ezeket olvasni neked is, nekem is.
Kérdésre magára nem tudom mi lehet a válasz. Én kétszer "randiztam", mindkettő jól sikerült, pedig nem vagyok egy "menő ember" vagy ilyesmi.
Én sosem panaszkodtam sem itt, sem máshol, de azért azt bevallom, valóban nagyon sok lány nincs eleresztve szellemi kapacitásban.
Fogtam már ki én is tök értelmesnek kinéző nőt akár itt is régebben, akár élőben, de aztán aamikor megszólaltak, lekonyult a farkam is, sütött belőlük a primitívség, butaság.
Nálad pedig az is lehet a helyzet, nem biztos, hogy azért nem voltál randizni két éve, mert nem szólított volna le senki/ne írt volna rád senki/nem vetted volna észre a kezdeményezést, lehet, hogy csak ignoráltad a próbálkozó férfiakat. :) Oltári különbség ez ám aközött, hogy valaki azért nem megy randizni, mert el sem hívja soha senki vagy pedig azért nem, amit írtam is.
"csak ignoráltad a próbálkozó férfiakat"
Erre írtam, hogy nem vagyok se vak, se hülye, észrevenném a próbálkozókat, de egyszerűen nincs kit.
Én arra tippelek, hogy bulikban próbálnak ismerkedni, de oda a csajok többsége csak egy dolog miatt megy... Ott nagyon ritka az, hogy valaki komoly kapcsolatot tudna találni. Vagy pedig társkeresőn/facebookon ráírogatnak ilyen-olyan lányokra, de nem a személyiségük miatt természetesen...
Kérdező, engem is csak azért hívnak sokan randira, mert én neten is ismerkedem, de a való életben gyakorlatilag senki nem mer odajönni. :/ Akik eddig odajöttek, azok is csak azért, mert nagy nőcsábászok voltak, és volt már egy halom csajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!