Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 éves lányokat szeretnék megkérdezni arról hogy nekik mi az ideáljuk fiú tekintetében?
Nekem a barna hajú, nálam magasabb (163centi vagyok), nagy ádámcsutkás fiúk a gyengéim. Mindegy milyen a haja, csak ne kefe..
(Ez nem volt olyan fontos rész, voltak kivételek)
Belsőre; Legyen figyelmes, érdeklődő, legyen témánk (szóval ne legyen vege 'szia mizu, micsi?' után a beszélgetésnek)
Ne legyen nagyképű, flegma öntelt, de ezt szerintem senki se szereti. Szóval nálam az ilyen 'alap dolgok' a nyerők.
Ééés igen, szívesen ismerkedek.😊
Hát külsőre nem igazán van ideálom, mindig más fiú fog meg, és sokban függ a kisugárzástól. Amit viszont rengetegszer nézek az a mosoly. Mennyire őszinte, élettel teli, kedves stb. Ha ilyen mosollyal fordul felém valaki, akkor az már félsiker, legyen bármilyen magas, rongyos ruhájú, szegény, vékony, duci nem számít:D Külsőre még annyit, hogy nem hátrány, ha magasabb nálam a srác, (mondjuk ez nem alapkövetelmény) ami tekintve, hogy épphogy 160 centi vagyok, nem egy lehetetlen dolog. (De azért kihangsúlyoznám még egyszer, hogy tényleg nem számít, ez csak amolyan plusz, aminek örül az ember:D)
Belsőre fontos számomra, hogy legyen empatikus, kedves, ne ítélkezzen és ne akarjon megverni valakit csak azért, mert így vagy úgy néz ki, vagy mert pl. hülye, felvág a pénzével; azt egyszerűen hagyja figyelmen kívül, vagy max. szóban nekem elmondhatja a véleményét, de azt is kultúráltan, mert nagyon nem bírom az erőszakot és az agressziót. Számomra az is fontos, hogy ne legyen egy ostoba senkiházi, aki csak dugni akar, lehessen vele beszélgetni, és legyen meglátása a dolgokról, tehát értelmes legyen. (És itt most egyáltalán nem számít a lexikális tudás, tőlem akár tudhatja kívülről az összes dátumot, jelentéktelentől a fontosabbig, de ha nem lehet vele megbeszélni egy problémát, vagy bármilyen gondolkodást igénylő témáról nem lehet vele dumálni, akkor az sajnos nem sokat ér a szememben.) És mindezek mellett amivel még le lehet venni a lábamról az a humor:D
De ezeket most csak mondtam, lehet, hogy egy teljesen eltérő személyiségű fiúba fogok beleszeretni, ki tudja:D
A külső tényleg változó. A mosoly és a szem a legfontosabb. Egy szép szempárral, vagy egy őszinte mosollyal minden lányt le lehet venni a lábáról. Én speciel nem bukom a szőkékre, sem a mai páwákra, azoktól kiráz a hideg. Öltözködjön úgy, mint egy férfi! Csőnadrág/színes futócipő/fülbevaló/tunika felejtős!
De a természete a legfontosabb. Lehessen vele beszélgetni, legyen humoros és értelmes. A visszahúzódóbb fiúkat könnyebben megkedvelem :)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!