Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan próbaljam meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan próbaljam meg?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akit nem rég ismertem meg. Biszexuális.

17 évesek vagyunk mostanában sokat járunk együtt bulizni. Ő kicsit fiusabb én lányosabb vagyok. Tudjuk egymásról hogy szeretjük a lányokat is.

Teljesen zöld fülű vagyok ő viszont csókolózott már lánnyal én nem.

Elég nehezen nyílik meg nekem én beszédesebb vagyok :D

Csak akkor találkozunk ha megyünk bulizni akkor kb 5percig józan amíg kikéri az első felest xd

Utána minél gyorsabban be akar rúgni hogy elengedje magát. Ezt rendszeresen elmondja, hogy így könnyebben elengedi magát.

Ha hozzám akar érni pl, hogy mutasson vmit mindig megkérdezi, hogy nem-e baj ha hozzám ér.

Közben ő kavar 2 fiúval meg egy lánnyal legalábbis ezt mondja :D mert 2 hete még senkije sem volt.

Engem nem zavar én is ismerkedem.

Meg nem biztos hogy komolyat szeretnék csak nagyon ki próbálnám vele aztán lesz ami lesz :D még elég fiatalnak tartom magam egy komoly kapcsolathoz de nem bánnám ha több mint barátság lenne :D pláne hogy azért nem egy szoros legjobb barát viszonyról van szó.

Szóval a végére csak ki nyögömxd hogyan kéne úgy mond rá startolnom vagy hogyan derítsem ki hogy smárolna velem?

Egyszer részegen mondta nekem hogy annyira smárolhatnéka van de én valószínűleg címeres barom vagyok mert annyit mondtam rá, hogy az baj. 😂 De lehet csak úgy mondta... Nem tudom az ilyeneknélnmindig rosszak a megérzéseim. Gyakran fogjuk egymás kezét főleg én nyúlok az övéért de nem engedi el, ha megolelem azonnal ölel. Elég félős mondta is hogy ő addig az ilyenekben nem megy bele amíg nincs meg a vissza jelzés de utána tarol (valamit sztoriztunk piásanxd). Ha kimegyek cigizni azonnal jön utánam ....

Viszont messengeren nem beszélünk sokat vagy is én beszélnék vele de annyira zárkózott jozanon hogy fél szavakkal letudja a dolgot 😥

Kb ennyi amit érdemes tudni a helyzetről:D

Köszi ha segítesz ♥️

dec. 30. 11:11
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Hát amikor legközelebb buliztok akkor mi lenne, ha te mondanád, hogy annyira smárolhatnékod van?
dec. 30. 11:18
 2/17 A kérdező kommentje:

Kicsit félnék a reakciótól... Mi van ha úgy tesz mint aki megse hallja?

Egyébként köszi azoknak akik írtak de nem tudok vissza írni :D

dec. 30. 11:35
 3/17 cinderella_ válasza:
76%
Hívd el más programra és beszélgess vele. Vagy hívd át magadhoz és akkor. Mond el neki, hogy Te mit szeretnél. Lehetőleg olyankor, ha józan, ne buliban.
dec. 30. 11:35
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Buliba táncolj vele, egyre közelebb táncolj, hogy alig legyen köztetek hely. Közbe fog meg a kezét és nézz a szemébe. Mosolyogj rá és lassan közelíts felé, hogy felfogja le akarod smárolni, ha nem akarja ugyis elhúzódik, ha akarja akkor meg le fog smárolni.
dec. 30. 11:36
 5/17 A kérdező kommentje:
Azoknak itt válaszolnék hogy nincs szerelmi célom ahogy írtam is majd lesz ahogy lesz :D inkább vágynak mondanám nem hinném hogy komolyabban akarna ha igen akkor majd ha ott tartunk megbeszélés tárgya:D egyelőre az első lépésen akarok túl lenni, ehhez kérek egy kis segítséget xd
dec. 30. 11:36
 6/17 A kérdező kommentje:

#3 nem nagyon tudom át hívni, illetve suli után nincs sok időm programozni csak hétvégén a szombat az amikor este tudok menni bulizni

#4 de mi van ha le blokkol és azért hagyja majd magát? Mesélte már nekem hogy random le kapták és le blokkolt és azért ment bele

dec. 30. 11:38
 7/17 A kérdező kommentje:
Meg túl nyilvánosan nem tudom lekapni én picit titkolom hogy bi vagyok barátaim előtt elég fura lenne... Cigizes közben amikor ki megyünk tudnám megoldani
dec. 30. 11:39
 8/17 anonim ***** válasza:
76%

Amikor 2-en vagytok vagy bármikor amikor erről tudsz vele beszélni akkor mond el neki a szándékodat, lehetőleg amikor még józan.

Sok sikert!

dec. 30. 13:50
 9/17 A kérdező kommentje:
Úgy kicsit félek azért xd részegen még a piara tudnám fogni
dec. 30. 14:18
 10/17 A kérdező kommentje:
Eredetileg ez a leszbikus kategóriaba volt emiatt félreértés miatt elnézést kérek. Nem szerelmet akarok :D
dec. 30. 15:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!