Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Korai lenne még az érzéseimről...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai lenne még az érzéseimről beszélni neki? 17F

Figyelt kérdés
Van egy évfolyamtársam aki már általánosban tetszett nekem... Vettem a bátorságot és beaddoltam snapchaten, és csodák csodájára még vissza is addolt. Elkezdtem vele dumálni. (semmi extrát, nem volt intim képcsere semmi egyéb mielőtt bárki rosszra gondolna) A lényeg hogy elhívtam találkozni ahol egy ölelésen kívül semmi extra nem történt. 1 hét eltelt mikor nem találkoztunk és csak cigizni mentünk ki a szünetekben, majd a második talin sokkal oldottabb volt a hangulat... Viszont nem telt el olyan nap hogy ne beszéltünk volna hosszú órákat üzenetekben. És az a helyzet hogy nem tudom már kiverni a fejemből, valahogy azt érzem hogy teljesen kezdek beleszeretni
tegnap 10:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, korai lenne. Az nem egy varázsige, hogy az érzéseidről beszélsz, ettől nem fog belédszeretni.
tegnap 12:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Beszélgess vele mindenféléről, legyél udvarias, ápolt, figyelmes, szervezz vele programokat, lazán, könnyedén. Érzelmekről ne beszélj, beszél a magatartásod, a szemed…

Hagyj neki időt, hogy magától vegye észre a ki nem mondott vonzalmat. Ez esélyt ad arra, hogy benne is felébredjen irántad valami.

Valahogy így:

Paul Géraldy:

Tűnődés

Kíváncsi játék és szeszély

a szerelem először.

Reánk tekint egy szem, beszél,

ígér, s lángjuk előtör.

S minthogy magunkat szerfelett

szeretjük, s ez nagyon jó,

szeretjük őt, aki szeret,

hisz izlésünk hasonló.

Hálálkodunk, kis bánatunk

megosztjuk vele szépen.

Nagyon hamar reákapunk

s udvarlunk cserében.

Már úgy mondjuk, mint szerepünk,

mit elmondtunk ezerszer.

Aztán azért is szeretünk,

mert már elkezdtük egyszer.

/Kosztolányi Dezső műfordítása/

tegnap 16:41
 3/3 anonim ***** válasza:

2#-es vagyok.

Na, ezt a verset tanuld meg, s majd, mikor már alaposan megismertétek egymást, s már nyilvánvaló a vonzalom, akkor el lehet neki mondani egy margitszigeti sétán.

🌻🌷

tegnap 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!