Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon féltékeny vagyok, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon féltékeny vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemrégen kinéztem magamnak egy fiút, és ezt el is mondtam a barátnőmnek, mert vele mindent megosztok és hát neki is megtetszett és most mind a ketten nagyon szerelmesek vagyunk belé, viszont engem nagyon zavar, amikor mondja, hogy miket tenne vele és, hogy annyira összejönne vele, meg ilyenek és mostanra kezdem úgy érezni, hogy jobban tettem volna, ha nem is mondom el neki, mert már konkrétan kezd úgy beszélni róla mintha az övé lenne és ez engem nagyon zavar ráadásul úgy, hogy én lettem belé először szerelmes. (Tudom, tudom nem kéne féltékenynek lennem, hisz nem is az enyém a fiú) De emiatt az egész miatt nem akarom tönkretenni a barátságunkat. Úgyhogy az lenne a kérdésem, hogy ez ellen mit lehet tenni? Kérlek csak normális válaszok jöjjenek. Köszönöm szépen előre is!❤️

tegnapelőtt 01:47
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Szedd fel a srácot hagy egye a méreg a barátnődet :D
tegnapelőtt 02:37
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Ez a barátnő nem egy kifejezetten jó barát...
tegnapelőtt 03:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Toxic a barátnőd, ha ezek után összejön a sráccal, akkor a srác rosszabbul jár, mint te.

Valszeg a barátnődnek nem is jön be a srác, csak a komplexusai miatt akar kikezdeni vele. Ő nem úgy tekint rá, mint te, hanem egy trófeaként, amit meg kell szereznie.

Az hogy nem képes diszkréten kezelni, hanem még ecseteli is, hogy miket tenne vele, egyértelműen ennek a jele.

Szeret a középpontban lenni?

tegnapelőtt 07:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Fiúként a leírásod alapján jobban járna a kinézett fiú veled, mint a barátnődel akitől a leírtak miatt jobb lenne ha eltávolodnál inkább minthogy barátnők maradnátok
tegnapelőtt 09:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem a barátnőd.

Ha sikerül összejönni a fiúval, ne bántson, ha ez a barátnő összeveszik veled emiatt.Fordított esetben ő egy percig se gondolkodna, mi lesz veled.

Jobb is, ha eltűnik az életetből.

tegnapelőtt 10:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Bros before hoes, csak fordítsd le lányokra. HA meg a barátnőd tényleg így viselkedik, pedig tudja h neked is bejön a srác akkor nem valami jó barátnő.
tegnapelőtt 12:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudom hogy azt mondtad nem akarsz vele össze veszni… De akkor is csak azt tudom mondani hogy talaj új barátok után kene nézned. Illetve a fiú döntését úgy se tudod befolyásolni, hiába vagy féltékeny úgy is ő fog dönteni. Ha nagyon fontos neked esetleg kezdeményezz és legalább hamar kiderül hogy megéri e féltékenynek lenned vagy nem is szeretne tőled semmit
tegnapelőtt 18:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Talán *
tegnapelőtt 18:05
 9/10 anonim ***** válasza:
44%

Legyen Poli kapcsolat. Màr ha egyikötök biszex. Ha nem, te gyere vele össze.

Egy fiú

tegnap 13:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy alapból egyikünknek sem lenne esélye arra, hogy összejöjjön vele, mert van közöttünk egy kis korkülönbség.
tegnap 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!