Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy sok fiúbarátom van lány létemre?
Figyelt kérdés
A barátomnak még nem mondtam de volt már hogy belenézett a telefonomba és vagy 30 értesítés fogadta, annak kb a fele fiúktól. Ezt most tényleg ne értsétek félre , tényleg jó barátaim. Csak attól félek hogy féltékeny lesz a barátom. Mit tegyek?jan. 2. 11:37
1/15 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj. Nekem meg fiú létemre szinte csak lány barátaim vannak, mert velük jobban kijövök, ennyi. A páromnak megmondtam, hogy ezt vagy elfogadja, vagy el se kezdjük. Elfogadta, jó régóta együtt vagyunk.
2/15 anonim válasza:
Normális, bizalomra épülő kapcsolat esetén nem probléma ez.
3/15 anonim válasza:
Amíg valóban így van addig nincs gond. Nekem is volt barátnőn fiatalon fiú barátokkal, csak ott kiderült egy idő után, hogy sok csak azért "barát" mert többet is akar, a gond ott kezdődött, hogy amelyikek neki is bejöttek, azzokkal kamatyolgatott néha a háttérben...
4/15 anonim válasza:
Ha megbizik benned es csak a barataid akkor nincs abban semmi rosz L
5/15 anonim válasza:
Nekem egész életelben CSAK fiú barátaim voltak/vannak, mindegyik CSAK barát, soha nem volt más.
6/15 anonim válasza:
Ha összejöttél vele, akkor feltehetően tudja, hogy kik a barátaid, s milyen a nemi megoszlás.
Ha ezt nem tudja, ideje korán jöttetek össze és egy nagy lutri a kapcsolatotok, bármikor robbanhat a bomba. Lehet, emiatt, lehet, más miatt.
7/15 anonim válasza:
Azért a baráti kapcsolatokat már ismerkedésnél is átszokás dumálni
8/15 anonim válasza:
Nekem nem kene ilyen csaj akinek ennyi fiu baratja van.
9/15 A kérdező kommentje:
#8 miért, ha kizárólag csak barátok?
jan. 2. 17:22
10/15 anonim válasza:
Nem ereznem magam különlegesnek egyatalan, es kitudja milyen baratok, ismerve a fiukat a 80% csak megduni akarna, es eljatsza hogy nagy baratok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!