Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy sok fiúbarátom van lány létemre?
Figyelt kérdés
A barátomnak még nem mondtam de volt már hogy belenézett a telefonomba és vagy 30 értesítés fogadta, annak kb a fele fiúktól. Ezt most tényleg ne értsétek félre , tényleg jó barátaim. Csak attól félek hogy féltékeny lesz a barátom. Mit tegyek?jan. 2. 11:37
11/15 anonim válasza:
Ja azt az elsö veszekedesnel menne valamelyikhez berakatni, mert hat a barat ugye akkor is csak barat ha beteszi.
12/15 anonim válasza:
Forditott esetbe te örülnel ha a pasidnak sok lany baratja lenne akik 0-24 be irogatnak neki?
13/15 anonim válasza:
Ha tudod hogy semmi olyan üzenet nincs a telefonodban fiúktól ami miatt okod lenne felni hogy meglátja a párod akkor nincsen semmi baj. Ha tényleg baráti szinten maradnak ezek a beszélgetések akkor nincs okod rá hogy bűntudatod legyen
14/15 anonim válasza:
szerintem teljesen normális. nekem is sok fiu barátom van. nincs ezzel semmi baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!