Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a korkülönbség egy 15 és egy 19 éves közt?
Figyelt kérdés
nov. 30. 18:16
21/31 anonim válasza:
18 erre volt már valaha példa? :D sztem ez is rohadt ritka..
22/31 anonim válasza:
21-es nem, nyilván nem volt rá példa csak hazudoznak itt összevissza az emberek :D így próbálják maguknak bemagyarázni hogy az ilyen dolgok normálisak, közben nem :D Nagyon sok ilyen beteg állat mellett megyünk el napi szinten az utcán
23/31 anonim válasza:
ki a bánat akar egy 9. essel kavarni :D egyszerűen az élethelyzetek mások de azt a 35-40 évest se értem aki dettó arra hajt.
mértnem egy másik végzőssel vagy mondjuk 11.essel?
24/31 anonim válasza:
nah, beindultak a konzervatív szülők, meg a könyvmoly lányok, akik még mindig a fantáziájukban élnek és várják a herceget egy menő srác személyében. Jártatok már szakképzőben? van olyan 10. osztályos, ki 19-20 éves és 9. -es lányokkal lóg. szóval ez az érettségtől is függ, nem pedig az életkortól, valaki 15 évesen is elég érett, van aki meg 22 évesen is minden buliban részegen fetreng.
25/31 anonim válasza:
akkor szedj fel 14 éveseket én nem bánom :D
am 25 vagyok és nem szülő
26/31 anonim válasza:
én meg 17 vagyok, amúgy olyan 15 körül lövöm be az alsó korhatárt, mert nekem az érettségi szintemhez az passzol. De mondom, van olyan, aki 19 évesen is ugyanezt gondolja.
27/31 anonim válasza:
én 18 évesen se akartam alsó tagozatossal járni, szóval... nem tudom.
de a 17-18 évesek néha bejönnek. inkább csak arról van szó a mi korosztályunkban csomó nő el van hízva nem sportos.. konkrétan mintha nem 5 év lenne hanem 15 köztük :D ennyi
de ez egy átok.. akiknek a formásabb nők jönnek be ők jobban jártak.
28/31 anonim válasza:
#27 a 15 éves mióta alsó tagozatos? Ne legyünk már enyire ostobák... Aki meg 15 évesen alsó tagozatos, az meg már régen nem szűz, meg teljesen minden neki, kivel fekszik össze, mert olyan színvonalat képvisel
30/31 anonim válasza:
sok! egyik már egyetemista 1 éve, vagy épp kezdi, másik meg még 1 éve gimis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!