Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a korkülönbség egy 15 és egy 19 éves közt?
Figyelt kérdés
nov. 30. 18:16
1/31 anonim válasza:
Attól függ, hogy mire vonatkozik a kérdés. Szerelemre sok.
2/31 Senior Séf válasza:
Sok. Főleg, ha a pasi javára van a 4 év. Ő megdugná a legyet is röptében!
4/31 anonim válasza:
én legyek az utolsó aki a követ dobja mert lefeküdtem egy 17 évessel 2 éve
de 15 éves nem túl fiatal kapcsolatra?? pláne a többire.
6/31 anonim válasza:
4 év az még tini korban sem olyan túl sok. Pláne később.
7/31 anonim válasza:
Mikor fogjátok megérteni hogy nem a korkülönbség itt a baj hanem szimplán a másik életkora?xddd
Nem a 4 év korkülönbséggel van baj hanem azzal hogy a másik csak 15 éves
8/31 anonim válasza:
Szerintem se a korkülönbség a gond, hanem hogy a lány 15. Max akkor működhet, ha a csaj átlagon felül érett, a srác meg átlagon alul.
9/31 Justinianus válasza:
"szimplán a másik életkora?xddd"
Miért, mi van a másik életkorával? xdddddddddd
10/31 anonim válasza:
Szerintem amúgy a 4 év egyáltalán nem sok, de kamaszkorban szóba se jöhetne nálam.
Egy 19 éves már bőven nemi életet él, akár egyetemre jár, vagy dolgozik, autót vezet, stb.
A 15 éves meg 9. osztályos, elsős gimnazista. Kapcsolathoz nem mondanám, hogy túl fiatal, de semmiképpen nem egy felnőttel, hanem egy 14-16 évessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!