Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a korkülönbség egy 15 és egy 19 éves közt?
10.
szívemből szóltál dehát a lányoknak rosszul vannak összerakva ennyi.
30 éves kell nekik :D én szerelmes voltam 16 évesen osztálytársba de ő Crusholgatott sztárokat meg (pletyka szerint) tanárba volt belezúgva. GG
ha minden apa szépen tisztázná ezt a kérdést már 12 éves korukban akkor kevesebb "pedo botrány" lenne, ez a véleményem, és ez az igaz út. lustaságból tiltakoznak meg vergődnek az igazán apai dolog de tényleg :D
NEVELÉS!
"
Mikor fogjátok megérteni hogy nem a korkülönbség itt a baj hanem szimplán a másik életkora?xddd
Nem a 4 év korkülönbséggel van baj hanem azzal hogy a másik csak 15 éves"
Az h ez a válasz le van pontozva elmond sok mindent arról mennyi 30+ éves lecsúszott szűz alkoholista veri itt a nyálát... Írjatok pm-et megbeszéljük fiacskáim :)
15
itt azzal van a gond hogy mindenki azt hiszi igaza van
meg azzal hogy full irreális a jog ahogy mindig :D
azt tudtátok hogy amerikában nem ihatnak meg egy sört de autót már vezethetnek? :D !?!?!?!? mi a fax!
én a 15 éves lányomat nem engedném randizni.. de ezt nem apukaként mondom
túl fiatal. kivéve ha korcsoportjában lévő fiúval találkozik.. de az ilyen 30 as férfiakat csak 18-20 fölött csábítgassa.
számít a kor, pont ezért gond ez és merül fel nonstop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!