Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mukodhet egy 17 eves lany es egy 25 eves fiu kozott?
Nagy hatranyom van a szerelemben, mert tapasztalatok alapjan az idosebb fiuk jonnek be (23-25)
Az lenne a kerdesem hozzatok, hogy ha adott egy 17 eves lany, es tetszik a szemelyisege, es lathatoan erettebb a korosztalyanal, es komolyan is gondolja a dolgot koztetek, mennyire lennetek benne vele akarmiben is...
Nagyon nagy a kulonbseg mondjuk egy 25 eves fiu es egy 17 eves lany kozott?
Tenyleg szeretem, es akarmit megtennek erte, csak nem tudom megeri e barmit is probalkozni..
Koszonom a valaszokat elore :)
17/L
24 vagyok, nekem azért sok lenne. 18 a nagyon minimum, de az is 6 év, így számszerűsítve még ez is soknak tűnik.
Aztán ott van még az, hogy ha elmegy mondjuk egyetemre és kinyílik a világ akkor nagy valószínűséggel meg is csal. Plusz ez az "érettebb a korosztályánál" duma 99% hülyeség, mindenki különlegesnek gondolja magát de szinte senki nem az.
"élni" alatt nem feltétlen a turistáskodásra gondoltam. Ha érted.
De te most még nem tanulsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!