Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mukodhet egy 17 eves lany es egy 25 eves fiu kozott?
Nagy hatranyom van a szerelemben, mert tapasztalatok alapjan az idosebb fiuk jonnek be (23-25)
Az lenne a kerdesem hozzatok, hogy ha adott egy 17 eves lany, es tetszik a szemelyisege, es lathatoan erettebb a korosztalyanal, es komolyan is gondolja a dolgot koztetek, mennyire lennetek benne vele akarmiben is...
Nagyon nagy a kulonbseg mondjuk egy 25 eves fiu es egy 17 eves lany kozott?
Tenyleg szeretem, es akarmit megtennek erte, csak nem tudom megeri e barmit is probalkozni..
Koszonom a valaszokat elore :)
17/L
#23 - manapság már egy kórházi csoportfelügyelő szanitertechnikusnak, kormányablak mögötti seggelőnek, vagy egy óvópedagógusnak is mesterdiplomája van. Újgazdagéknál egy bizonyos kor felett a diploma csak úgy jön, mint a nőknél a gyerek.
Aki fiatalon egy komoly diplomát meg akar szerezni, annak a tanulás mellett nemigen van ideje gyúrásra. Én ezt onnan tudom, hogy nekem a "régi iskola" szerinti, tehát igazi mesterdiplomám van!
Programtervező informatikusok vagyunk.
Az edzés nem emészt fel napi 2-3 óránál többet, amellett simán lehet tanulni. Mondjuk a diploma nem feltétlen jelenti az intelligenciát is, szóval részemről ez egy rossz példa volt. Mondjuk máshogy nem tudom hogy tudnálak meggyőzni xd
Neked mit jelent hogy intelligens?
Nem igazán.
Más életszakaszban vannak.
Ha egy kicsit jobban körülnézünk, akkor észrevehetjük, hogy fiatalon is sok korkülönbséges kapcsolat jól működik. A dolog lényege, hogy az idősebb partnerhez tökéletesen hozzáidomul a fiatalabb és ezért képlékenyebb személyiségű partner.
Ha egy nő a húszas évei előtt leköti magát, akkor nem alakul ki benne a csapongásra való hajlam, hanem automatikusan a férfi életfelfogásához igazodik. A kapcsolat a teherbeeséssel konszolidálódik, így nem azon fog járni az esze, hogy hogyan élje ki a hipergám hajlamait. A nem elköteleződött harmincas nők többsége már képtelen stabil partneri kapcsolatot kialakítani, mert mindig van jobb pasi, aki őt "jobban megérdemli".
Vegyük például a valamikori sztárocskát - a "Szandit". Ha jól emlékszem, ő tizenhat éves korkülönbséges kapcsolattal kezdte, mely valószínűleg élete végéig ki fog tartani nála!
Balázs Klári ugyan némileg érettebb fejjel, de szintén erősen korkülönbséges (de nem látszat-) kapcsolattal alapozta meg az életét és a betonkarriert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!