Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mukodhet egy 17 eves lany es egy 25 eves fiu kozott?
Nagy hatranyom van a szerelemben, mert tapasztalatok alapjan az idosebb fiuk jonnek be (23-25)
Az lenne a kerdesem hozzatok, hogy ha adott egy 17 eves lany, es tetszik a szemelyisege, es lathatoan erettebb a korosztalyanal, es komolyan is gondolja a dolgot koztetek, mennyire lennetek benne vele akarmiben is...
Nagyon nagy a kulonbseg mondjuk egy 25 eves fiu es egy 17 eves lany kozott?
Tenyleg szeretem, es akarmit megtennek erte, csak nem tudom megeri e barmit is probalkozni..
Koszonom a valaszokat elore :)
17/L
Szerintem pont jo, en 25 evesen örülnek egy 17 eves lanynak.
Mindig is a fiatalabb korosztaly jött be.
Figyelmetekbe ajánlom ezt a hungarikumot, vagyis egy példát a tökéletes szerelmi és házastársi kapcsolatra, méghozzá 32 évnyi korkülönbséggel:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszet..
Siman.En probaltam velem egyidosekkel ismerkedni.Vagy komolytalan volt vagy bezarkozott,es a karrierjere koncentralt.Szoval inkabb keresek valami 30 eves,gyuros,intelligens ferfit😁
(20L)
"gyuros,intelligens"
- ez lesz az új kedvenc oximoronom!
🤘🤪🤘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!