Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túlélni a viszonzatlan szerelmet?
Úgy, hogy magabiztos vagy, és van bőségérzeted.
Attól, hogy valaki visszautasított, még nem biztos, hogy végleges. Lehet 10 év múlva ő fog rád nyomulni (ha addigra megváltozol). De, akkora már lehet nem is fog érdekelni ez az ember. Másrészt ha tudod, hogy képes vagy partnert szerezni, akkor nem fog érdekelni, hogy egy nem jött össze, mert van más.
Az úgy valóban nehezebb, de így sem lehetetlen. Egy kis önfegyelem kell, vedd rá magad, hogy kerüld el a tekintetét, ne nézz rá. Ha megpróbálod rászoktatni magad, hogy nem keresed egyfolytában a tekinteteddel, és megpróbálod figyelmen kívül hagyni, akkor egy fokkal könnyebb lesz.
Egyébként tudom min mész keresztül, velem is volt ilyen (bár én nem voltam szerelmes, csak nagyon tetszett az illető), szóval azért írtam ezt, mert talán a hozzáállás megváltoztatása segíthet. De tényleg a legjobb az lenne, ha már nem látnád minden nap.
Ismerkedj másokkal, hátha találkozol valakivel, aki megtetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!