Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet túlélni a viszonz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túlélni a viszonzatlan szerelmet?

Figyelt kérdés

2022. máj. 20. 17:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Elterelni a gondolatokat, olyan dolgokat csinálni, amiket szeretsz, együtt lenni a családdal, barátokkal, önmagadat fejleszteni, megszakítani minden kapcsolatot azzal a bizonyos személlyel.
2022. máj. 20. 17:30
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

Úgy, hogy magabiztos vagy, és van bőségérzeted.

Attól, hogy valaki visszautasított, még nem biztos, hogy végleges. Lehet 10 év múlva ő fog rád nyomulni (ha addigra megváltozol). De, akkora már lehet nem is fog érdekelni ez az ember. Másrészt ha tudod, hogy képes vagy partnert szerezni, akkor nem fog érdekelni, hogy egy nem jött össze, mert van más.

2022. máj. 20. 17:36
 3/18 A kérdező kommentje:
De szinte mindennap találkozunk,így elég nehéz elfelejteni..de azért köszi a tippeket
2022. máj. 20. 17:36
 4/18 A kérdező kommentje:
3/3-valaszom a 2.válaszolonak szólt
2022. máj. 20. 17:38
 5/18 A kérdező kommentje:
Vagyis az 1.nek
2022. máj. 20. 17:38
 6/18 A kérdező kommentje:
4/4:az a gond hogy nem tudom kiverni a fejemből,mindig rá gondolok és folyton ő jár az eszemben
2022. máj. 20. 17:39
 7/18 anonim ***** válasza:
89%

Az úgy valóban nehezebb, de így sem lehetetlen. Egy kis önfegyelem kell, vedd rá magad, hogy kerüld el a tekintetét, ne nézz rá. Ha megpróbálod rászoktatni magad, hogy nem keresed egyfolytában a tekinteteddel, és megpróbálod figyelmen kívül hagyni, akkor egy fokkal könnyebb lesz.

Egyébként tudom min mész keresztül, velem is volt ilyen (bár én nem voltam szerelmes, csak nagyon tetszett az illető), szóval azért írtam ezt, mert talán a hozzáállás megváltoztatása segíthet. De tényleg a legjobb az lenne, ha már nem látnád minden nap.

Ismerkedj másokkal, hátha találkozol valakivel, aki megtetszik.

2022. máj. 20. 17:43
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Majd elmúlik, az idő ezt is megoldja. Nem az első vagy a történelemben és nem is az utolsó, aki viszonzatlanul szeretett valakit, ezért hidd el: tényleg elmúlik. Foglald el magad mással, és akkor majd nem folyton ő jár az eszedben.
2022. máj. 20. 17:44
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Én például legutóbb amikor ilyen volt azt csináltam, hogy megkerestem a legrosszabb tulajdonságait az illetőnek (mindenkinek vannak) és mindig azokra gondoltam, meg mindig inkább elkerültem őt. Kegyetlen megoldás, de működött.
2022. máj. 20. 19:31
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Sok-sok figyelem eltereléssel.
2022. máj. 20. 19:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!