Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan ismerjem meg a lányt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerjem meg a lányt?

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy reggelente ingázok suliba és nagyon megtetszett egy lány aki később szál fel a buszra.

Egyátalán nem ismerem, de nagyon szívesen változtatnék ezen.

A problémám hogy dilemmában vagyok hogy mikor is kéne megtegyem a leszólítást. Mindig a baráti társaságom mellett ülök és velük is vagyok végig a buszon, egészen az iskoláig. Azt megfigyeltem viszont hogy a lány is ugyanoda jár mint én.

Stresszelek ha leszólítom és visszautasít akkor ezentúl minden reggel látnunk kellene egymást ami eléggé kínos volna számomra.

Mit kezdjek? Keressem meg instán és ott kezdeményezzek? Vagy várjam meg amikor kijön a suliból?

18/f

Köszönöm a segítőkész válaszokat!

tegnap 23:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
"Stresszelek ha leszólítom és visszautasít akkor ezentúl minden reggel látnunk kellene egymást ami eléggé kínos volna számomra." - Miért lenne az kínos, hogy bátor voltál?
ma 00:59
 2/3 anonim ***** válasza:
51%

Ugye nem az Instagramon akarsz csajozni?

Legyél már tökös, ez az első lépés, hogy ne nézzen nyominak.

ma 01:26
 3/3 anonim válasza:
Barátnőmet is a jelenlegi párja a buszmegállóban szólította meg miután leszálltak a buszról. Az mellékes hogy akkor offolta, de utána mégis csak látta mindig és rájött hogy megfogta benne valami. Azóta is együtt vannak, egy próbát megér. Menj oda nyugodtan
ma 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!