Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy ismerjek meg egy lányt,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerjek meg egy lányt, ha semmit nem tudok róla, csak annyit, hogy egy suliba járunk?

Figyelt kérdés
2017. febr. 11. 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Oda mész

"Szia!Zavarhatlak egy percre? A nevedet szeretném megkérdezni mert nagyon szimpatikusnak tűnsz.Szeretnélek megismerni."

Olyat is csinálhatsz hogy megvárod míg egyedül lesz és odamész hogy

"Szia!Zavarhatlak egy kicsit?Láttam hogy nagyon egyedül vagy gondoltam ide jövök beszélgetni"

És vigyorogj.. SOKAT persze ne úgy mint egy pedofil.De azért közel úgy mint egy narkós.

2017. febr. 11. 13:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok? Tudod melyik osztályba jár?

Amúgy amit első ír az jó. Menj oda nyugodtan ,kérdezz valamit (valami mondvacsinált dolgot). Mondd meg hogy szimpatikus és hogy szívesen megismernéd.

2017. febr. 11. 19:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy melyik osztályba jár, csak annyit, hogy egy évvel fiatalabb nálam.
2017. febr. 11. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!