Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek is van olyan, hogy annyit gondoltok egy lányra, hogy szinte beleőrültök?
Figyelt kérdés
2017. jan. 21. 16:33
1/18 anonim válasza:
Szia,bár én lány vok én is sokat gondolok a fiúra akibe szerelmes vok!Hány éves vagy ?és mit gondolsz annyira hogy beleőrűlsz?
2/18 anonim válasza:
nekem mlg ilyen nem nagyon volt, nem szokádom emberekre gondolni, meg hogy mi lehet velük, mivel nem érdekelnek.
3/18 A kérdező kommentje:
Most perpill nem gondolok annyit rá, de van, hogy nem tudok tanulni, mert egyszerűen csak rá gondolok...nagyon idegesítő tud lenni, amikor másra kéne koncentrálni.
17 éves vagyok amúgy:)
2017. jan. 21. 16:38
4/18 anonim válasza:
volt meg most is ez a helyzet a k... életben!
5/18 anonim válasza:
Beszélj vele,talizgassatok,ês elmúlik!😕
6/18 anonim válasza:
Igen, van. És mivel egyoldalú, súlyosan hátráltat abban, hogy helyette másba beleszeressek.
7/18 A kérdező kommentje:
#4 Oké, majd fogunk, de addig is...
#5 És hogyan lehet másba beleszeretni? Ha valakinek sikerült, írjon!:) Ez a baj, hogy annyit gondolok rá, ami már túl sok...
2017. jan. 21. 16:54
8/18 anonim válasza:
Másokkal kell ismerkedni, akik legalább annyi nyomot hagynak benned.
9/18 anonim válasza:
Nem, lehetetlen h masik is olyan mely nyomot haggyanak mint O. Csoda amikor eszembe jut az arca, meg amikor egyutt beszelgettunk, es egyben borzalmas amikor ragondolok h soha nem fog ugy szeretni mint en ot
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!