Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Egy 16 éves lány és egy 22 éves fiú között a korkülönbség még nem "megbotránkoztató"?
Figyelt kérdés
2016. dec. 30. 23:32
1/7 anonim válasza:
24 évesen 16 éves barátnőm volt.
A szülei szerettek. (Sőt, jobban örültek ennek a kapcsolatnak, mint maga a lány, aki pár hónap után lelépett egy házas pasival...)
A szüleim örültek neki.
Az a pár év nem a világ.
2/7 anonim válasza:
Pont Ennyi van köztem és a barátom között, csak eggyel idősebbek vagyunk. Szerintem nem túl nagy korkülönbség, hozzá lehet szokni, mi észre sem vesszük. Azzal pedig nem kell foglalkozni, hogy mások mit gondolnak.
3/7 anonim válasza:
Nem. Ha szeretitek egymast es kitartotok egymas mellett. Sok boldogsagot!:)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:) és minden rendben van köztünk a barátommal, csak amikor elmondtam a barátaimnak, hogy mennyi idős, kicsit kiakadtak...
2016. dec. 31. 07:51
5/7 anonim válasza:
#2 vagyok.
Az én barátaim is meglepődtek/kiakadtak, de én csak büszkén mosolyogtam, azóta megszokták a dolgot. :)
6/7 anonim válasza:
Szerinem sok. Ebben a korban fejlődik az ember, és ilyenkor van a legnagyobb szakadék más korban lévő emberek között.Max 1-2 év én azt mondom. Ha meg neki akarsz kezdeni, szeritnem várj még 1-2 évet.
(Amúgy nem te írtad ki a másik ugyanilyen kérdést is??)
7/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem én írtam ki :D
2016. dec. 31. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!